Black friday ved nogle af mine favorit webshops

Specialeskrivning og The Body Shop Coconut Oil

{ indlægget indeholder reklamelinks }

the-body-shop-coconut-oil

Reklame | Produktet er modtaget som gave. Jeg sidder virkelig i specialesumpen, da jeg har en deadline på tirsdag, og har derfor ikke haft til til bloggen det sidste lange stykke tid. Men åh, når jeg sidder ved computeren og laver andet end speciale (som nu) får jeg virkelig dårlig samvittighed. Jeg håber at det bliver lettet lidt når jeg har afleveret materiale tirsdag – og jeg har masser af indlæg at skrive, har både Goodiebox, LF beautybox, nogle anmeldelser og gaveidder der gerne skulle udgives. Men det hører vel specialet til, at ens hverdag og liv i en periode heletiden omkræser specialet?

LÆS OGSÅ | 9 tips til speciale og projektskrivning

Men jeg må lige fortælle om The Body Shop Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil, som jeg har fået øjene op for fordelene ved. Jeg er bekendt ret glad for kokosolie som hårkur, og som har gjort vidundere for mit hår. Desværre har jeg bare nogle aftener ikke lige det store overskud til at skulle varme kokosolien op, og den kan tage lidt ekstra tid at tage ud af håret om morgenen.

Denne her er lige til at putte i håret, og fungere på samme måde som almindeligt kokosolie med samme anvendelsesmuligheder som både hårkur (natten over eller kort inden hårvask) eller leave-in behandling i rent hår. Det helt vildt lækre er, at du ikke behøver at putte shampoo i håret inden det bliver vådt – selvom jeg virkelig var nervøs for om det nu passede i starten! Men det spare lige den tid og energi som noglegange kan virke uoverskueligt i en stresset hverdag.

Selvfølgelig er der en bagside. Denne Coconut Oil Pre-Shampoo Hair Oil selvfølgelig også koster noget mere: 125 kr for 200 ml, hvilket er noget nær dobbelt så dyrt som den kokosolie jeg bruger almindeligt. Men den er drøj og jeg bruger den på de tidspunkter, hvor jeg ellers ville have droppet min almindelige kokosolie kur, og på den måde lider mit hår ikke skade af mindre pleje. Så jeg kan ikke anbefale den, hvis du synes at almindelig kokosolie er let som en leg og et lækkert skønhedsritual, men hvis de slåsser med tid til at få den ud (eller for den skyld i, som jeg ofte har sprunget over hvis jeg kom sent hjem), kan jeg godt anbefale dig og dit hår denne hårolie. For hold fast den har redet mit hår i denne tid, den er idiotsikker og drøj i bag.

Mærke: The Body Shop
Produkt: Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oi
Produkttype: Hårolie
Størrelse: 200 ml
Pris: 125 kr
ForhandlesThe Body Shop

2 kommentarer

  • Jeg er også glad for kokosolie i håret – det elsker mit tørre slidte hår. Må hellere kigge nærmere på den olie (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Black friday ved nogle af mine favorit webshops