Goodiebox december '17 | Dancing Queen

Homeoplasmine – en vinterfavorit!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

homeoplasmineJeg kan allerede afsløre nu, at dette produkt kommer på min årets favoritter-liste.  Havde nævnt den som en efterårsfavorit, men hvis jeg virkelig troede den kun var aktuel i efteråret, tog jeg meget fejl – for den er da højaktuel nu (eller måske hele året, det danske klima er ikke ligefrem hudvenligt). Hvis du er så heldig at komme forbi Frankrig, kan du få den for en slik – men har også fundet rimelige billige sælgere, som jeg vil komme ind på til sidst.

Det er et homøopatisk produkt der består af petrolatum (vaseline) og homøopatiske plansteekstrakter. Den er opringeligt til tørre slimhinder (så det er et vidunder hvis du er snottet!), men er nok mest blevet kendt for sine evner til modvirke tør hud og læber. Jeg har brugt den på mine knoer der desværre hurtigt slår revner – og endda begynde at bløde, og er blevet en fast del af min aftenrutine hvor mine læber og neglebånd får en tur lige inden jeg hopper under dynerne. Derudover skulle den have gode evner for at berolige og heale huden efter solskoldninger, revner og hudafskrabninger, ligesom den skulle være god hvis du har høfeber, men dette ikke noget jeg har eller får erfaringer med.

Den indeholder ingen parfume, men har en meget meget let, som skyldes planteekstrakterne, men duften er så let, at jeg tror de fleste ikke vil bemærke den.  selv når jeg har taget den om næsten, skal jeg virkelig dufte efter, for at bemærke denne duft, som virker meget beroligende. Når den kommer på læberne, føles den glat og ikke klisterene og den bliver på i lang tid – men pas på dine glas, da den godt kan sætte sig fast på dem, og har desværre én gang oplevet, det kom af i opvaskemaskinen.

Jeg har set den på danske Untoldsecretz, men der er prisen ret pebret, i stedet har jeg fundet den flere steder billigt på eBay fra europæriske sælgere, hvor du ikke betaler særlig meget mere end de franske apotekerpriser – og den er virkelig god til dén pris, kommer jeg ikke til Frankrig når jeg er ved at løbe tør, køber jeg den her vej.

1 kommentar

  • Rikke

    Den er meget kendt som genial til ammebryster der revner, da barnet stadig kan sutte, selvom midlet er på. Den er genial.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox december '17 | Dancing Queen