Will you be my mistletoe? Gaveæsker fra Depend

Goodiebox december ’17 | Dancing Queen

{ indlægget indeholder reklamelinks }

img_0636Goodiebox har i december fået nyt logo og nyt smart design, som bare skriger på at genbruge, med enten en lille klat maling, tapet eller folie. Jeg er ret vild med det nye look. Jeg sidder stadig i mit specialehelvede, og haft nød til at trække stikket helt ud, når jeg ikke skriver, da jeg begyndte at have uregelmæssig hjerterytme og brystsmerter pga. stress og senere en uhyggelig tilfælde hvor jeg mistede følelse i arme og ben. Indrømmet, det var ALT for tidligt, at komme tilbage fra sygemeldingen, men omvendt vil jeg heller ikke sygemeldes nu – da jeg er så tæt på deadline, kun halvanden måned endnu!

Som noget andet nyt, har Goodiebox åbnet en pop up shop i København, hvor du kan købe nogle af dine favoritprodukter fra tidligere Goodieboxe – læs mere på deres event her.

img_0638Denne måneds Goodiebox indeholder:

LARITZY | Lip Stix (Scarlet) *full size*
TEEEZ  |Spectrum Of Stars Eyeshadow (Iconic Rose) *full size*
AURELIA | Miracle Cleanser & Cloth
DOUCCE |Fierce And Fine Graphic Liner *full size*
VICHY | Serum-milk
PERCY & REED | Perfectly Perfection Wonder Balm

Jeg må igen indrømme, jeg er vild med det nye æskedesign, der giver så mange nye mulighed for at genanvende! Lime et par stykker sammen, og udsmyk den efter din stil, og du har både lækker makeup opbevaring, skrivebords station, eller til andre småting (f.eks. kagepynt – og så har du nok gættet, hvad jeg har brugt min til). Selvom der er to renseprodukter i, som kan virke lidt voldsomt, indeholder denne måneds boks en masse lækre produkter. De to renseprodukter er fra meget kendte Vichy og så den noget mere high end Aurelia Miracle Cleanser, med tilhørende cloth til at rense og eksfoliere huden. Til lokkerne er der en leave-in treatment fra Percy & Reed, som giver fugt og glans til lokker som lider under tørt luft og radiatorvarme. Denne måned er der hele 3 full size makeup produkter fra lækre mærker, du har svært ved at finde herhjemme. Læbepen i bordeaux fra Laritzy, en knivskarp eyeliner fra Doucce og øjenskygge fra Teeez, som jeg personligt synes har en ret… speciel farve.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

3 kommentarer

 • Rikke

  Godt at have dig tilbage på bloggen.
  Lov mig at du passer på dig selv
  Glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Tusind tak Rikke! Jeg prøver virkelig at lytte til mig selv og min krop – og skrue mine forventninger ned for specialet. 🙂
   Glædelig jul til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Godt at have dig tilbage på bloggen
  Lov mig at du passer på dig selv
  Glædelig Jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Will you be my mistletoe? Gaveæsker fra Depend