eBay fund #114 Wonder Fun Park

Mine nødvendige speciale favoritter lige nu

efteraarsfavoritter

Jeg sidder lige nu i den ondeste specialesump, så ond at jeg får dårlig samvittighed hvis jeg hygger mig med noget eller nogen. Det er farligt, specielt efter mit stress og depressionsforløb. Jeg har prøvet at bestille

Chokocoffee! Jeg har for nyligt genopdaget min kærlighed til chokocoffee, så nu vil jeg gerne starte min morgen med en kop kaffe oprørt med en smule af Lidl’s kakaomælk. Kaffeverden i privaten er forholdsvis ny for mig og først noget jeg har praktiseret derhjemme de sidste par måneder, før det var det forbeholdt når jeg var på arbejde. Jeg mangler dog den koffein kick, jeg hører skulle være helt fantastisk…. Hvor er den!?

Strik! Det er blevet koldt, og jeg er ekstremt kuldesky. Jeg sover med to vinterdyner over hinanden for at holde varmen om natten. Strik er dog bare ikke strik, og nogle er varmere og lækre end andre. Derfor er jeg virkelig glad for min skønne nye strik fra Cream, som føles som en varm omfavnelse. Den er fantastisk. Den fantastiske strik kan købes her.

Homeplasmine! God som læbepomade, stoppet næse og små revner, tør hud og sår. Sådan lidt en efterårs musthave. Det er en jeg har haft med hjem fra Frankrigs apoteker, men den kan købes i Danmark her og ellers billigt på eBay.

LA ROCHE-POSAY Thermal Spring Water Spray! Vand på dåse troede jeg aldrig jeg skulle blive så glad for, men blandt dens mange anvendelsesmuligheder, bruger jeg den mest til at opfriske hoved og sind når jeg sidder ved computeren og skriver. Den har en fast plads på skrivebordet sammen med Homeplasmine! Kan købes på Lookfantastic og beautycos.

The Body Shop Duftlys! Jeg har hver dag den sidste tid tænkt mit Japanese Camellia duftlys fra The Body Shop, som har stået og afgivet en mild og beroligende duft imens jeg har arbejdet. Det er blevet et ritual for god specialeskrivning. Kan købes her.

Sharon frugt! En af mine sikre tegn på efterår, er når du kan købe lækre og søde sharon frugter i butikkerne. Den melonagtige smag med vaniljetoner, er bare en blanding mellem sommer og jul, og derfor perfekt til efteråret. Hvis man får en af de store frugter, mætter den også, så nu springer jeg pt. Min sunde favoritmorgenmad ud for en kop chokocoffee og en sharon frugt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #114 Wonder Fun Park