Mine nødvendige speciale favoritter lige nu

eBay fund #115 Nedtælling til jul

{ indlægget indeholder reklamelinks }

ebay-fund-tips-jul

Jeg elsker jul, og julen får virkelig mit gavmilde jeg frem. Jeg er lige nu ved at se på mulighederne for at donere gaver til udsatte børn – og kan kun opfordre andre til at gøre det samme. I Aalborg er der lige nu et juletræ i Friis Centeret, hvor der hænger kort med børn fra børnehjem og asylcentre, hvor man kan give dem en gave. Det rører mig virkelig, at der for nogle børn ikke er den magiske stemning der vare hele december, som jeg husker fra min barndom. Hvis nogle kender for flere muligheder for at donere gaver og andet, vil jeg gerne høre fra jer! Men her nogle fine eBay fund, hvor alle på nær én er fra EU.

Personliggjort julegave sæk fra 75 kr (UK)

Er de ikke bare søde?! De her personliggjorte juletræssætte var grunden til jeg lavede det her indlæg. Jeg synes de er så fine. Der er to forskellige størrelser og forskellige mønstre, og det er også muligt at få dem i jute stof her. Når du køber skal du bare skrive en besked til sælger om hvilket navn du vil have skrevet – vejledning i indlægget og sender fra England.

Christmas Countdown  46 kr (UK)

En tavle med nedtælling til juleaften, som kan genbruges år efter år, og som er virkelig dekorativ.

Læs også |Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I År! med eksklusiv kode til Lookfantastic Beauty In Wonderland

Christmas Planner 151 kr (UK)

Julegaveide til hende der elsker planners og julen? Julen er en travl tis og med denne 5 års planner er det muligt at få overblik. Jeg er ved at gå til i misundelse over alle jer højrehåndet! Jeg duer ikke til den slags notesbøger, men synes den er så fin og virkelig tænder min julestemning samtidig med den tilfredsstiller mit planlægningsgen.

Personliggjort julepynt 35 kr (EU)

Personliggjort julepynt med nogle af de bedste minder, her er mulighed for forskellige former og forskellige minder, og så er prisen virkelig god. De laver også andre forskellige personliggjorte lasercut produkter, så har gemt sælgeren på min “favorit” liste. Update: Jeg har snakket med sælgeren, og de kan sagtens skrive æ, ø og å i deres ting.

Fodprint skabelon x 2 20,50 kr (UK)

Hvis der er små børn i hjemmet, kan man lave et fodprint med mel efter julemanden eller nissen der har været på spil. Virkelig sødt og overkommeligt. – Jeg tager ikke ansvar for børn der bliver bange for ham/dem.

3D Cookie cutter 17,58 kr

Jeg er næsten tom for ord! Julesmåkager der er opgraderet i 3D. Jeg er fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine nødvendige speciale favoritter lige nu