Anbefaling til irriteret hovedbund | TBS Anti-Dandruff Shampoo

Min faste tradition: Yves Rocher julekalenderen

{ indlægget indeholder reklamelinks }

julekalender-yves-rocher-2017Sponsoreret | Kalenderen er modtaget af Yves Rocher. De sidste par år har jeg selv købt eller fået Yves Rocher kalenderen af min ekskæreste. Det plejer at være en fast tradition. Yves Rocher julekalenderen skal jeg have, og så er de andre (jeg er vel beautyholic?) sådan lidt mere hvad der ser spændende ud fra år til år. I år er ingen undtagelse, men dennegang har jeg modtaget den fra Yves Rocher, men selvom den er sponsoret ændre det ikke på, at det er en kalender jeg selv ville have købt hvis det var.

Det jeg elsker ved Yves Rocher julekalenderen er, at du får sindsygt meget for pengene. Kalenderen koster 699 kr og har en værdi af 2.255,90 kr og kan bestilles her (Lige nu får du en gratis foundationbørste, + valgfri gave oveni, med koden TENOFF17 får du 10 % på ikke nedsatte vare indtil d. 30/10 – gælder ikke julekalenderen). Den kommer indpakket i én stor Yves rocher pose som indeholder 24 små stofposer + en ekstra med lærredsnor og klips, så man kan hænge den op. Poseren har jeg en lille kreativ ide om at gemme og så dekorere (evt. dække yves rocher logoet for neden), så de kan genbruges til julekalenderindpakning til venner og familie. Julek alenderen plejer næsten at være ene fullsize produkter fra eget mærke med produkter til krop, ansigt, hår, makeup og duft. Altså en god blandet landhandel. Jeg har virkelig på den måde fået prøvet nye produkter – og fået nye favoritter, som jeg ellers ikke ville have haft købt. Og det er dét der er helt fantasatiske ved alle de beautykalendere generelt.

Læs også: Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I År!

Jeg plejer at hænge julekalenderen op med de medfølgende klips og snor (se et ømt billede, af kalenderen inden den kom i stofposer), men i år kan jeg (indtil videre) ikke overskue en masse oppyntning, da jeg sidder med hovedet i specialet (og synes man nogensinde man er foran, det går super godt og man har masser af tid? – nej!), så det hele skal være enkelt og ikke for meget “pynt op – pynt ned”. Jeg har længe ledt efter en pæn og ikke alt for dyr kurv til julekalenderen (har praktisk talt været i samtlige butikker og planteskoler i Aalborg i min søgen), men endte til sidst med IKEAs Knagglig kasse. Min plan er at jeg når jeg engang er ude af specialts klør, at male kassen hvid eller med hvid bejdse og så skrive et ellet andet fint på kassen, så den bliver en fast “Yves Rocher julekalender kasse” – fordi Yves Rocher kalenderen er en tradition som jeg vil holde fast i.

yves-rocher-julekalenderen-2017-christmas-calendar

7 kommentarer

 • Jeg var også heldig at få den tilsendt af Yves Rocher for nogle år siden – den er super hyggelig 🙂 og fin også i de nye stofpose må man sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Ej hvor var du heldig! Stofposerne er så hyggelige, rustikke og passer virkelig godt til Yves Rochers koncept.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Så fint i stofposer. Havde den også for 2 år siden! Men det er min kæreste der bestemmer fra år til år 😀 I år gentager han succesen med Look Fantastic. Ej men den er så fiiiiiin i år!! Men glæder mig til at følge med i, hvad YR har med i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er lidt sjovt at din kæreste vælger. 😀 LookFantastic er også monster flot i år! Når æskerne er åbnet og kommet ud, har jeg tænkt mig at fylde den med lidt mere børnevenligt makeup og give æsken til en lille pige jeg kender, der ønsker sig “en pudder med spejl i”. Tror den kommer til at overgå hendes vildeste fantasier med sit eget makeupskrin med spejl….. – vi snakker ikke om, at der i øvrigt gik 2 dage før jeg opdagede spejlet i LF :’) ❄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Så god ide, altså!!!! 😀 Hun bliver lykkelig!

   Bwaaaahaahaa….. det var lige dagens grin! Kærlig ment selvfølgelig!!! Men så bliver den jo ved med at overraske, og det er jo ikke dårligt! :’D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Wii min søde kæreste har lige købt julekalenderen til mig <3 og de 10 % gik også over på julekalenderen, så den kostede kun 629 kr 😉 bare til info

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Ej hvor dejligt 😀 Havde hørt om andre det også virkede for, men da Yves Rocher har skrevet den ikke gælder kalenderen, ville jeg ikke skrive det, da nogle altid bliver ret sure, hvis det ikke virkede. 🙂 Men håber nogle ser din info.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Anbefaling til irriteret hovedbund | TBS Anti-Dandruff Shampoo