Min faste tradition: Yves Rocher julekalenderen

Goodiebox Oktober ’17 Girls Night In

goodiebox-oktober-2017

Reklame | Modtaget til anmeldelse. Er jeg den eneste der har haft voldsomme problemer med min Goodiebox. Den er blevet leveret med et andet firma end den plejer, og et fuldstændigt åndsvagt sted i forhold til min bopæl. Gud det er irriterende! Jeg håber Goodiebox får styr på det til næste måned, kunne fornemme mange droppede deres månedelig box efter dette! Heldigvis er der stadig DAO som en mulighed.
00000068

Jeg må lige hurtigt indskyde, at jeg modtager pt. to bokse, én sponsoreret, og en jeg selv betaler. Kan bare ikke helt finde ud af det med at “holde pause”. Haha. Så denne jeg har modtaget – som den eneste, den andet bliver nok sendt tilbage, for chancen for jeg kommer derud hvor den er blevet placeret nu, er… ret lille…

Denne måned indeholder:

HUMAN+KIND | Body Soufflé *fullsize*
BALANCE ME | BB Natural Perfection Cream
LING | Dual Moisture Emulsion
IROHA | Hand Mask Gloves Repair (Argan) *fullsize*
THE VINTAGE COSMETICS COMPANY | Blemish Wand *fullsize*
No brand | Fodfil (angivet pris 111 kr) *fullsize*

Er jeg den eneste der også synes det er en ret kedelig box? Boxen er inspireret af en ren tøseaften, men alligevel er det kun handskerne og Ling jeg kunne finde på at bruge til sådan en aften.. Jeg kunne sagtens komme med bedre produkter til sådan én, hvor er f.eks. ansigtsmasken og neglelakken? Men okay, jeg er så ret begejstret for Ling Dual Moisture Emulssion, som er en 3-i-1 produkt med toner, serum og fugt i ét produkt. Tilgengæld så… en fodfil – der står den er fra mærket Praha, men kan ikke finde noget om brandet, så går ud fra det er et “no brand”.. Men generelt vil jeg kun fraråde fodfiler, da de simpelthen er for hårde ved huden og skaber mere hård hud, normalt… Jeg vil også hånden på hjertet sige, at jeg ikke er sikker det samme gør sig gældende ved en glasfodfil, men brug i stedet en grydesvamp eller f.eks. nogle naturlige loofah svampe.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

4 kommentarer

 • Jeg giver dig ret i, den virker lidt kedelig. Jeg vil prøve boxen fra Lookfantastic 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Den er jeg også blevet lidt nysgerrig på igen. Selvom jeg stoppede abonomentet efter jeg fik første LFBeautycalendar (3 år siden), og egentligt ikke havde savnet den. Men den er jo sat ret meget ned også 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke mange måneder siden, jeg startede mit abonnement, men jo, jeg synes desværre også denne box er den kedeligste, jeg har fået hidtil…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Den var desværre ikke så heldig, men man kan kun håbe “stilhed før storm”, ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Min faste tradition: Yves Rocher julekalenderen