Part 4: Ryd op med KonMari – Komono

Franske apoteks fristelser du ikke må gå glip af

franske-apoteksfristelser

Franske apotker er noget helt specielt! Det er et skønhedsmekka! Hvis Sephora specialisere sig i makeup, specialisere apotekerne sig for hudpleje! Priserne er meget billigere end i Danmark, og de er heller ikke nærrige med prøver, jeg fik hele 16 forskellige små prøver – blandt andet en nuttet 10 ml Bioderma (jeg elsker Bioderma), modsat Danmark hvor du nærmest skal spørge for at få én prøve.

Efter jeg kom hjem fra Frankrig, fandt jeg ud af at der kan være stor forskel i priserne på apotekerne, og jeg har vidst handlet et af de dyrere steder. Det handler mest om at undgå apotekerne ved de store shoppegader og turistområder. – Jeg havde slet ikke skænket det en tanke, da apotekerne i Danmark næsten ikke er til at kende fra hinanden.

CAUDALIE Vinosource Intense Moisture Rescue Cream – fransk apotekspris 19,90€ for 40 ml

Fundet til: £23.00 på Lookfantastic
Dette er en ansigtscreme til ekstra tør hud, den fugter virkelig igennem. Jeg valgte denne udgave, den giver intens fugt, plejer og reparere huden og hjælper på både tør og dehydreret hud – og nu hvor vi begynder at tænde radiatoren og luften bliver tør, er det nødvendigt at være på forkant! Som alle andre Caudalie produkter, dufter den helt fantastisk!

BOIRON Homéoplasmine – fransk apotekspris: 6,99€ for 40 g

Fundet til: 110 kr ved danske Untoldsecrets og 47,77 kr på eBay
oprindeligt til stoppet og irriteret næse og tørre slimhinder, men nok efterhånden mest kendt som læbepomade og tør hud. Den er virkelig drøj i brug, og kan bruges til næsten alt – jeg har også brugt på neglebånd og hårspidser.

BIODERMA Sensibio H2O – Fransk apotekspris 19,95€ for 2×500 ml

Lige så snart mine forældre invitererede min søster og jeg til Frankrig så jeg billig bioderma for mig, og det var det første der kom på min ”Paris shoppingliste”. Jeg købte også 4 flasker, og begynder at fortryde jeg ikke købte to til – selvom jeg slet ikke har fået dem åbnet endnu, da jeg stadig er i gang med den lille vi fik i Goodiebox. Denne rensende vand kan fjerne alt makeup, og skal ikke skylles efter. Perfekt for lazy days!

EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentrè – fransk apotekspris 23,90€ for 75 ml

Fundet til: 179 kr i Nicehair
Også et kultprodukt der kan bruges til mange ting der næsten kan virke forvirrende, f.eks. som rensecreme, fugtmaske, alm. Creme, behandling efter barbering og som primer. Den er samtidig god ved irriteret hud og rødmen, soleksem og helende på rifter og sår!

CAUDALIE Vinosource S.O.S Serum – fransk apotekspris 24,90€

Fundet til: £29.00 på Lookfantastic
Ultra-koncentreret serum, som indkapsler og tilføjer fugt i dybden, samtidig med at den efterlader huden beroliget, blød og smidig. Jeg var virkelig glad for en prøve jeg fik for lang tid siden, selvom konsistensen er meget over i den vandet side. Synes virkelig min hud blev tydeligt forbedret. Den trænger hurtigt ind og fungere både til sensitiv, fedtet og tør hud.

CAUDALIE Beauty Elixir – Fransk apotekspris 30,90€ for 100 ml

Fundet til: £32.00 på Lookfantastic – fås også i en smuk guld limited edition udgave.
En forfriskende blanding mellem toner og serum der indeholdende ene naturlige ingredienser, som giver huden fugt og masser af grød. Kan bruges som del af almindelig hudpleje rutine, til at give ekstra glød inden makeuppen eller efterfølgende for at holde makeuppen på plads. Den dufter i øvrigt helt vidunderligt. NB – skal rystes før brug.

LA ROCHE-POSAY Thermal Spring Water Spray – Fransk apotekspris 11,95€ (for 2×300 ml)

Fundet til: £2.60 (50 ml) på Lookfantastic og 118 kr (300 ml) på beautycos
Denne vand på spray, synes jeg er fantastisk til varme dage (jeg fungerer slet ikke i varme), men også dage foran computeren, for at friske mig fysisk og mentalt op. Jeg har en parkeret fast på mit skrivebord, nu jeg er i gang med at skrive speciale og den er så opfriskende.

2 kommentarer

 • Den mist fra Caudalíe er SÅ god 😀 Jeg synes den er lidt dyr, så bruger den ikke så tit. Men den giver virkelig huden den flotteste glød og jeg skal bestemt have den igen, når jeg har opbrugt den jeg er igang med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg er virkelig imponeret over den, men husk at den har en PAO kun på 9 måneder, så det er også med at få den brugt inden den bliver dårlig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Part 4: Ryd op med KonMari – Komono