Part 5: Ryd op med KonMari – Sentimentale ting

Anbefaling til irriteret hovedbund | TBS Anti-Dandruff Shampoo

the-body-shop-anti-dandruff-shampooSelvom der står anti-dandruff (skælshampoo), så tag ikke fejl, denne her shampoo fra The Body Shop er blevet lidt af en hellig gral til irriteret og tør hovedbund. Jeg stødte på den på en shoppetur med min veninde, hvor medarbejderen fortalte om hvor populær den var, og det var lidt af en katastrofe hvis den var udsolgt. Min veninde købte den, og hun skrev få dage efter og fortalte at hendes hovedbund var som forandret! Da jeg engang imellem døjer med irriteret hovedbund, ville jeg også prøve… Den almindelige størrelse var udsolgt, så måtte købe den store, men det gjorde ikke spor efter at have oplevet effekten!

Allerede efter en gangs brug, synes jeg min hovedbund var blevet bedre og efter 3 vaske var hovedbunden næsten helt normaliseret. Jeg forstår godt dens popularitet, og den er også en af The Body Shops bestsellere hvor der bliver solgt ca. 1 flaske hver 5. sekund.

Læs også: Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I År!

Shampooen dufter frisk af ingefær og er drøj i brug. Synes desværre godt kan få mit hår til at filtre i badet, men ikke noget som en hårkur eller balsam ikke kan få bugt med – og min hovedbund elsker den for meget til at det skal være dét der skiller mig og shampooen ad. Kløende og tør hovedbund er fortid, og denne her er blevet en del af mine The Body Shop favoritter.

Hvis du lider af psoriasis i hovedbunden, skulle denne shampoo også være værd at prøve.

Mærke: The Body Shop
Produkt: Ginger Anti-dandruff  Shampoo
Produkttype: Shampoo
Størrelse: 60 / 250 / 400 ml
Pris: 35-125 kr
Forhandles: The Body Shop

Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Piroctone Olamine, Panthenol, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Dimethicone Propyl PG-Betaine, Mel, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Salicylate, Salix Alba Bark Extract, Parfum, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Betula Alba Bark Extract, Sodium Acetate, Zingiber Officinale Root Oil, Citronellol, Citral, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Eucalyptol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Part 5: Ryd op med KonMari – Sentimentale ting