Tilbage fra ferie | Post-Disney Depression

Goodiebox September ’17 | Look Good Feel Better

goodiebox

Reklame | Indeholder reklamelinks og modtaget til anmeldelse

Denne måneds Goodiebox er et samarbejde med den humanitære forening Look Good Feel Better, der har 20 års jubilærum. Det er en forening der har lavet makeup- og hudpleje kurser for kræftramte kvinder med en missiom om at give dem selvtillid og velvære under den hårde sygdomsperiode. Åh, det er virkelig noget der falder mig på hjertet, for da jeg var igang med min uddannelse som kosmetiker, havde jeg en drøm om at have en klinik tilknyttet et sygehus, hvor sygdomsramte kunne få en gratis behandling. Uden at have tal på det lige her, viste det sig at personer havde et meget bedre og kortere sygdomsperiode, hvis de netop oplevede velvære, selvværd og selvtillig..
goodiebox-september-2017-indhold

Denne måned indeholder produkter fra de mærker der sponsorere Look Good Feel Better, og som du nok kan se, er det nogle af de store spillere!

NIVEA | Sensitive Day Cream *fullsize*
L’OREAL | Makeup pointed foundation brush (5 mulige varianter) *fullsize*
ELIZABETH ARDEN | Eight Hour Cream Skin Protectant *fullsize* <– Næsten halv pris! 
MAX FACTOR | Masterpiece Max Mascara
VICHY | Pureté Thermale Cleansing Gel

Indholdet består mere af  3 hudpleje produkter – rensegel, ansigtscreme og kultklassikeren Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, som kan bruges til læber, neglebånd, fødder, knæ, albuer og andre tørre pletter. Helst sikkert fantastisk, hvis man er syg og ens hud driller! Derudover kan jeg se det er lidt forskellige hvad folk får i deres Goodiebox, Nogle har fået en anden fullsize mascara og andre (ligesom her) modtaget en Masterpiece Max i  en luksusprøve. Ligesådan er der en makeuppensel fra L’Oreal,hvor der er 5 forskellige varianter i Goodieboxen(Gad virkelig godt have pudderbørsten!). Denne serie har du nok ikke hørt om før, med god grund, da penselserien kun er udkommet i Asien og UK. Det er virkelig lang tid siden jeg har prøvet Nivea creme…. Sådan det har virket lidt gammelt for mig, men jeg ved da også at de har fuldt med udviklingen – selvom den gamle blå klassiker stadig findes som den var ‘dengang’, men måske skal jeg bruge denne lejlighed til at udfordre mig selv.  Synes ikke boksen er mega spændende, men kan bruge alle produkterne.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tilbage fra ferie | Post-Disney Depression