Smukke smukke mørkegrøn

Sund og lækker morgenmad til 2,20 kr

bananhavregroed

Lige et lille tip til en sund og nærende morgenmad, til en pris alle kan være med på. Det er min virkelig store favoritmorgenmad, hvis jeg skal holde mig mæt i lang tid. Og så er den billig og tager ingen tid at lave!

Bananhavregrød, som er noget mere spændende end havregrød. med havregrynenens let nøddeagtige smag, minder det mig om min favorit banankage! Jeg plejer at spice det op med lidt krydderi – jeg er ret pjattet med pumpkin pie spice, som indeholder kanel, som ligesom havregryn er godt til et stabilt blodsukker, men samtidig giver lidt mere afrundet og ikke helt så julet smag.

Bananhavregrød
1,5 dl havregryn (45 g) = 0,40 kr
1 moden banan = 1,80 kr
2 dl vand
salt
evt. lidt kanel, muskat eller pumpkin pie spice

Jeg plejer at mose banaen sammen med havregrynene og vandet, til det bliver en ensartet konsistens, og blander evt lidt krydderi med, inden jeg putter det i microovnen i omkring 3 min (afhænger af microbølgeovn), hvor jeg lige røre rundt halvvejs igennem, og så er der ellers serveret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Smukke smukke mørkegrøn