eBay fund #111 Koreansk Hudpleje

Mål for august

5-maal-i-august

Hvad er dine mål for august? Det er godt at have sine mål skrevet ned, det vil jeg fortælle mere om i næste måned, da det ellers hurtigt kommer til at udvikle om et helt andet emne. Men når ens mål bliver skrevet ned, bliver de mere tydelige, faste og visuel. Her er mine 5 mål for august, som min plan er at overholde

1. STARTE SPECIALE

Jeg er sygemeldt, og har ikke kigget på mit speciale, siden den dag det sortnede helt for mig. Jeg starter officielt mit speciale d. 1. september – men der tager jeg på ferie (da det var planlagt efter hvornår jeg var forventet at være færdig med speciale). Jeg skal begynde at kigge på det og det helt praktiske, om jeg må omformulere min problemformulering, undersøge hvad der allerede skrevet om det emne, og skal have kontakt til virksomheder, så jeg forhåbentligt har noget data, så snart jeg starter specialet.

2. SKRIVE EN KONMARI BLOG-SERIE

Lige fra jeg skrev det første indlæg om konmari, har jeg ønsker at sprede det gode budskab – for det har virkelig lært mig en livslektie og givet mit et nyt syn på mit hjem og mit forbrug. Men det har alligevel været svært at komme i gang da det skal være simpelt og med mine tips og oplevelser fra hver kategori, måske fordi jeg har høje forventninger, måske fordi det er svært at samle tankerne om noget der har betydet så meget, at det er svært at holde det så enkelt. For det har været livsændrende – ligegyldigt hvor vanvittigt det end lyder.

3. KOMME UD OG GÅ TUR HVER DAG

Vejret har ikke været så fedt i juni og juli, og har desværre holdt mig inde. Men gåture hjælper på hjernen, på stressen og på figuren, så skal gå mine 45 min gåtur hver dag i august. Uheldigtvis har min killing bidt i min ledning til mit elskede aktivitetsur, så kan ikke lade op og holder styr på antal skridt, til jeg har fået anskaffet en ny ledning *suk*.

4. LÆRE AT PAKKE LET

Jeg har lavet en rigtig fin pakkeliste, med alt hvad jeg skal have med på ferie, men vil gerne pakke let (den står jo også på shopping dernede), så specielt makeuppen vil jeg gerne spare pladsen på. Så produkter der fylder let (guuud, jeg kommer til at savne min Benefit blush palette) og også skære ned på antal, så det mest nødvendige og gerne kombinationsprodukter. Skal prøve at vise resultatet af min ”rejse makeuptaske”.

5. TAG BILLEDER AF TING TIL SALG

Helt tilbage fra Konmari, sorterede jeg i alt mit beauty – og der var SKRÆMMENDE meget. Jeg havde stadig en masse næsten – eller helt ubrugt, som jeg ville prøve at sælge billigt, men kunne godt virke som et uoverskueligt produkt med stress og depression. Nu skal jeg virkelig prøve at tage mig sammen og få opdateret salgssiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #111 Koreansk Hudpleje