DIY: Nemt og billig print på t-shirt

Goodiebox limited edition Sephora kan bestilles i dag!

Sephora Goodiebox Limited edition

Jeg så lige at Goodiebox har åbnet for bestilling af den nye Limited Edition Sephora box. De plejer hurtigt at blive udsolgt, så hvis det var noget for dig, er det med at skynde sig at bestille. Boxen indeholder 6 Sephora favoritter:

TOO FACED | Better Than Sex Mascara 3,9 ml
BECCA | Under Eye Brightening Corrector 4,5 g
BENEFIT  COSMETICS | Browvo! Conditioning Primer 0,9 ml
KAT VON D | Everlasting Liquid Lipstick – lolita II 3 ml
MARC JACOBS | Highliner Gel Crayon Eye Liner BLACK 0,37 g
MADE IN SEPHORA | Rose Micellar Cleansing Milk 100 ml

Boxen har en anslået værdig på 605 kr og koster 299 kr inkl. fragt, så det er ca. halv pris. Du kan bestille den her.

Selvom boxen indeholder nogle produkter jeg gerne vil have, synes jeg også det er lidt kedeligt med f.eks. sort eyeliner. Tilgengæld er jeg vild efter at prøve Too Faced mascaraen (som skulle være verdens mest solgte mascara) og correctoren fra Becca, begge to står på min shoppingliste til Frankrig. Jeg har allerede Rose Micellar Cleansing Milk, som er et ganske udemærket produkt der dufter himmelsk, tror godt den kunne gå hen og blive nogens favorit! Kat Von D i Lolita er et sikkert hit, og Benefits conditioning primer kender jeg ikke, men de plejer at lave virkelig gode bryn produkter, så vil ikke undre mig, hvis den her også er en vinder.

4 kommentarer

 • Var meget i tvivl om jeg skulle bestille boksen, for på den ene side så syntes jeg den er en smule kedelig og så på den anden side, så tror jeg ikke at jeg har prøvet nogle af produkterne før.
  Men jeg bestilte kl 7 til morges(de plejer at blive udsolgt hurtigt) og glæder mig faktisk til at se produkterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Sådan har jeg det også. Jeg er fristet, og håber lidt den bliver udsolgt inden jeg “falder i”.. Sparer sammen til ferie, og har lige brugt penge på et ekstra kamera og skulle også gerne forbi frisøren inden jeg tager på ferie. Men håber du bliver glad for boksen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, Wow – det er jo nogle seriøst lækre produkter 😀 Prøver at holde lidt igen med at købe makeup.. men hvis man skulle have en goodiebox, skulle det da være den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Synes det er en af de bedste limited edition bokse de har lavet. Men åh, prøver virkelig at holde på mine penge – lidt endnu. 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

DIY: Nemt og billig print på t-shirt