Mål for august

DIY: Nemt og billig print på t-shirt

dsc_0060

Der er mange måder at lave prints og tryk på t-shirt. Den her fremgangsmåde er utroligt hurtigt og nemt at lave, og med lidt forberedelse, kan det gøres ret billigt! Det er bare at finde et passende motiv, eller lave sit helt eget. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Her har jeg lavet en for sjov gave til min lillesøsters fødselsdag, da vi om en lille måned skal til Frankrig på familieferie og i Disneyland, og hun har sendt nok samtlige billeder af Disney trøjer hun har set siden vi blev inviteret derned – i januar.. Så nu skal hun have sine egne.

Det er utroligt hurtigt og nemt at lave, og med lidt forberedelse, kan det gøres ret billigt!

SVÆRHEDSGRAD | Meget nem
TIDSFORBRUG | ~ under 15 min

Du skal bruge

* Hvid eller lys t-shirt, mulepose eller hvad du vil trykke på
* Transfer papir- jeg købte mit her (Reklamelinks), men kan også købes i Panduro.
* En blækprinter
* Saks
* Strygejern

dsc_0047

Start med at printe dit valgte motiv ud. Hvis der er tekst, så husk at spejlvende billedet. Print det ud på printeren og lad det tørre helt, inden du klipper motivet ud. Stryg området motivet skal være, og placer papiret med blæksiden nedad. Stryg forsigtigt med strygejernet ved ca. 180 grader (bomulds indstillingen) med et let tryk efter anvisningerne. Får at få et mat look fjernes bagsiden af papiret forsigtigt, mens det stadig er varmt, men ellers lad det køle af for et mere glossy finish. Bagefter kan t-shirten vaskes ved 40 grader med vrangsiden ud af – undgå blegning.

Virkelig nemt og sjovt at kunne personlige gøre nogle t-shirts med egne billeder eller statement.

dsc_0061

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mål for august