eBay fund #112 Koreansk makeup

Celestibag august 2017 – månedligt skønhedsabonnement

dsc_0010reklamelinks2Så har jeg hentet denne måneds Celestiba. Denne gang kom den med Postdanmark og ikke GLS som den plejer. Jeg synes det er lidt underligt, og mener ikke at jeg har fået nogen information om denne ændring? Synes ikke det er god stil ikke at kommunikere med kunderne, men da postdanmark ligger bedre i forhold til hvor jeg bor, så kan det ikke hidse mig op (havde det være den anden vej, var jeg nok blevet rigtig godt irriteret)… Men alligevel er der et irritationsmonument, som jeg gerne vil høre din mening om…

dsc_0015Denne måneds celestibag indeholder:

NAILS INC | Neglelak (St. Johns Wood) *full size*
DR. PAWPAW | Original Balm *full size*
LORD & BERRY | Ultimate Lip Liner (Nude) 
LOOKX | Eyeshadow (Dark Side Matt) *full size*
ANNE SEMONIN | Mineral Mask (gratis prøve)

Så… Første kommentar og spørgsmål til dig er om selve baggen, nu må I godt stremme jer an Celesti, om det så bare er den samme makeuppung i sender hver måned, men min første tanke var virkelig ”nu må de være ved at gå nedenom om hjem”, Synes indpakningen har været meget meget svingende, og den her er bunden… En virkelig billig og træls satinpose som ikke gør noget godt for oplevelsen og førstehåndsindtrykket, men mest minder om noget fra et 80’er bryllup fra helvede.

Hvad synes I om Celestis indpakning? ER det bare mig der synes den er blevet ringere? Er Celestis indpakning en del af charmen, hvad synes du?

Indeni var det første jeg så Dr. Pawpaw Original Balm, jeg tidligere har modtaget i lille størrelse i #LFbeautybox (en anden engelsk beautybox der sender fragtfrit til DK). Det var ikke en slem overraskelse, da jeg faktisk er ret glad for produktet. Det et universialprodukt du kan bruge til rigtig mange ting og genial til at have med i tasken! Næste var Nails Inc neglelak, som jeg har haft et par stykker fra før og de har været gode, selvom låget er stort og uhandy. Det er en flot farve, nude over til den lyserøde side. Det er også et fint produkt. Derefter Lookx øjenskygge – farven er pigmenteret og da jeg var inde på hjemmesiden – WOW nogle farmer! Man kan heldigvis købe dem som singleeyeshadows, for jeg synes etuiet er ret stor og kluntet i forhold til størrelsen på øjenskyggen. Så månedens skuffelse, en gratis prøve på en ansigtsmaske – ikke noget der behøves at uddybes. Sidst men ikke mindst var der i posen en lipliner fra Lord & Berry i en nude farve. Mærket har jeg prøvet flere gange, bl.a. i Goodiebox og igen i #LFbeautybox, men første gang jeg prøver deres liplinere (har en håndfuld eyeliner derfra og to lipgloss). Den virker dog fornuftig og glæder mig til at teste holdbarheden.

Vil du også gerne have en Celesti bag? Så kan du få den til 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

2 kommentarer

 • Jeg overvejer at prøve en af alle de beautyboxe igen.. men hælder mest til at prøve Lookfantastic i øjeblikket. Især når du siger at du synes Celestis kvalitet er dalet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Synes Celestis svinger virkelig virkelig meget… Omvendt synes jeg det er meget ens produkter i Lookfantastic, og rigtig meget hudpleje omvendt fra Celestis. Goodiebox er en mellemting, men deres kommunikation kan drive mig til vanvid. Haha. Så er der sådan en mere “luksus øko box” men synes den virkede ret kedelig og oppe i en prisklasse hvor jeg gerne selv ville have bedre indflydelse på undholdet… Husker heller ikke navnet på dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #112 Koreansk makeup