Goodiebox limited edition Sephora kan bestilles i dag!

Bath Puffs fra Søsterne Grene

img_0032

Et lille tip herfra! Jeg bruger altid bathpuffs i badet for at spare på sæben – som er bedre for huden og min pengepung. Men husk nu, at sådan en svamp kan blive rigtig rigtig ulækker, så husk at udskifte jævnligt. Hvis du bruger en natursvamp, kan den kun holde et par uger, mens man siger at en syntetisk kan holde op til 2 måneder, hvis man sørger for den bliver tør imellem vaskene.. Jeg synes egnetligt 2 måneder lyder af ret meget!

Men jeg sørger altid for at købe et mindre lager, når Søsterne Grene for tid til anden sælger dem, og lige nu synes jeg de har dem i nogle ret fine farver, så har købt 6, så jeg har til den næste stykke tid. I Søsterne Grene koster de kun 3,98 kr stykket – og jeg kan allerede afsløre, at det er billigere end på eBay!

Jeg har tidligere skrevet om en delux udgave fra Body Benefits, som er virkelig lækker men koster også lidt mere.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox limited edition Sephora kan bestilles i dag!