Boganmeldelse: Your Beauty Mark af Dita Von Teese

The Recolution Is Female

sommer-toej

reklamelinks2T-shirt: H&M | Læderjakke: Y.A.S – lignende i faux her | Nederdel: Only| Øreringe: H&M| Bælte: Pieces | Sko: Woden |Bæltetaske: Pieces

Jeg er ved at kigge efter de sidste uundværlige items inden jeg tager på storby- og Disney ferie i Paris, og synes lige jeg ville lave en tøj collage og dele lidt tips. Jeg rejser 1. september, og der er stadig lidt tid til, men da jeg stadig er sygemeldt med stress og depression, vil jeg helst være forud, da jeg stadig virkelig kan have up and downs.

Først og fremmest, må jeg slå et slag fra Woden sko! De er de bedste sko jeg har haft på mine fødder og har efterhånden flere par. Når jeg tager dem på, kører der et indre speak der siger “honey i’m home!”. De findes i mange forskellige stile og farver, jeg har den påfælgende model i mørk blå – meeen roseguld er altså mega fed! Der er til mange kilometers traven i Paris gader!

En ægte eller faux læderjakke er næsten en musthave, der kan gå til så mange outfits og en selvfølgelig også en taske. Jeg har lige købt en ny jakke (den faux) og den pågældende bæltetaske, da jeg helst vil have noget praktisk, der er tæt ind til kroppen, så jeg kan være ude hele dagen, uden at være urolig for langfingrede svage sjæle. Denne her bæltetaske er der plads til alt det mest nødvendige OG en powerbank.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Boganmeldelse: Your Beauty Mark af Dita Von Teese