Op til 70 % Rabat ved Cocopanda

Når reklamegaver bliver favoritter!

dsc_0019Engang imellem får jeg de såkaldte reklamegaver. Nogle ryger ud næsten lige så snart de kommer ind af døren (der er nogle gange nogle underlige ting og farver imellem) og andre ender med at blive øjenåbnere, og favoritter jeg køber igen og igen! Sådan er det med Gosh #Foundation Drops, der sammen med Youngblood Natural Loose Mineral Foundation er mine go-to foundations. Og nu må jeg jo endelig ikke løbe tør! Så da jeg for et par dage siden var i Føtex efter rengøringshandsker, vatpinde og flåede tomater (rigtig fin kombination, ikke?) fik jeg lige øje på en fint gult “25 % på alt makeup fra Gosh” – og jeg er jo praktisk og tænker, jeg er snart ved at løbe tør, så må hellere købe én nu hvor den er på tilbud! Og samtidig er deres mascare Rebel Eyes også en klar favorit, som bare skal fjernes med vand og som ikke reagere med fedtet i huden, hvilket er fantastisk om sommeren (eller, den sommer vi mangler).
Jeg købte en af hver, og var glad, og tænker hvor godt det er jeg kan spare, nu jeg VED jeg snart løber tør…

… Indtil jeg kommer hjem og vil ligge dem i mit lille makeuplager, og ser jeg allerede har 2 uåbnede Gosh #Foundation Drops og 1 uåbnede Rebel Eyes. – Må håbe jeg husker at jeg har dem, inden jeg falder over et andet godt Gosh tilbud!

Hvis du også vil have 25% på Gosh, gælder tilbudet i Føtex indtil d. 13. juli

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Op til 70 % Rabat ved Cocopanda