Goodiebox juli ’17 - Summer Fling

Juli Måneds Celesti Bag – Månedligt Skønheds Abonnement

dsc_0036

Efter sidste måneds skuffelse, har jeg været nogle dage til at hende min Celesti bag, som kom egnetligt var klar til at blive hentet før min Goodiebox. Her er temaet Summer Brows, og der siger jo allerede en hel del om indholdet.dsc_0045

Indholdet i denne måneds Celecti bag:

AFFECT | Eyebrow Shadow Shape & Colour (S-0005) *full size*
LARITZY | Lippencil (Bare) *full size*
LASPLASH | Art-ki-tekt Brow Defining Pencil (Mocha) *full size*
CHELLA | Eyebrow Defining Gel *full size*
BLOOM AND BLOSSOM | Rejuvenating Facial Spritz

Månedens Celesti bag indeholder hele 3 brynprodukter ud af fem i alt. Jeg skal gerne sige jeg er glad for at gå Chella Eyebrow Gel, da jeg havde planer om at købe en gel til brynene i nærmeste fremtid – da den også kan bruges til andre ting end bare holde brynene på plads, men det vil jeg fortælle meget mere om, hvis Chella Eyebrow Gelen virker til formålet…. Så til de to andre. Jo, det er dejligt at der er så meget makeup i Celesti, og fik to sedler (for pædagogikkens skyld?) i Celestibaggen der mindende mig om, at den var sammensat efter mine svar på deres beautyquiz, men hvordan man man så vælge to brynfarvede produkter, som er ret forskellige for hinanden? Den ene er jo som minimum dømt til at faile. Jeg har været ved at prøve brynprodukterne lidt i dag, men umiddelbart overrasker de ikke rigtigt, udover, det igen er ret ukeldte og umiddelbart meget overpriced mærker. – For  netop at vende tilbage til kendte mærke… Jeg kender kun Bloom And Blossom ud af de 5… Har aldrig hørt om de 4 andre. Men den ansigtsspray synes jeg så er virkelig lækker, og den skal med mig i bilen, når jeg engang kører på ferie, til at friske op i løbet af turen. Sidst men ikke mindst indeholder den… en lippencil, som virker sådan lidt skræmt og akavet blandt de andre produkter.. Ja, jeg giver makeup følelser nu, det skal nok blive en rigtig god Pixar film! Læbeblyanten er nem at bruge og ret blød i konsistensen, noget jeg plejede godt at kunne lide, indtil jeg fik en aha-oplevelse, da jeg for nyligt læste Dita Von Teeses beautybog, som jeg for nyligt skrev om.

Jeg ved ikke rigtigt med denne bag, den er bedre end sidste måned (hvor produkterne er blevet lagt tilbage i pungen efter de var blevet fotograferet, og har stået urørt siden! – nogle aftagere (bare betal porto)?

Boxen koster som sagt 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juli ’17 - Summer Fling