The Recolution Is Female

Goodiebox juli ’17 – Summer Fling

dsc_0023

Reklame | Indlægget indeholder reklamelinks og lavet i samarbejde med Goodiebox. Når jeg sidder med Goodieboxen og læser ”summer fling”, mens jeg ud af øjenkrogen kan se ud af vinduet et gråt trist vejr, der mere indbyder til varm kakao, nybagte boller, varme tæpper og film. Det er vildt at det faktisk er midt sommer, hvor jeg burde spise alle måltider ude på min terrasse og gå i fine sommerkjoler. Lidt deprimerende tanke…

Denne måneds Goodiebox indeholder 5 fullsize og en 1 luksus prøve, og tingene er meget anvendelige!

dsc_0033Juli måneds Goodiebox indeholder:

MESAUDA | Definitive Mascara *full size*
RODIALDragon’s Blood Eye Mask
MODELCO | Instant Brows *full size*
ILSE JACOBSEN | SUN seaweed face cream SPF 15 *full size*
NAOBAY | Vitality & Shine Shampoo *full size*
WELEDA | Nail Care Pen *full size*

Denne måneds box synes jeg er dejlig varierende og det meste er noget de fleste kan bruge. Det skulle lige være brynpennen der er en forkert farve. Shampooen har jeg ikke prøvet endnu, men er ret spændt, da jeg har ledt efter den perfekte sulfatfri shampoo længe – ikke at denne er den perfekte, men får prøvet én til, og så dufter den fantastisk hvilken er en rigtig god start. Tilgengæld er solcremen fra Ilse Jacobsen lidt en skuffelse, eller det lyder så voldsomt… Det er en ansigtssolcreme med kun SPF 15, og selvom den trænger hurtigt ind og ikke fedter, er kosistens stadig meget tyk og i øvrigt ret dyr – speciel til sammenligning med den fantastiske japanske solcreme, jeg skrev om tidligere. Jeg skal arbejde hele denne weekend fra morgen til aften, og det bliver hårdt, for jeg har åndsvagt travlt med at nå alt der skal gøres, så mandag, inden jeg tager en aftenvagt igen, har jeg helt sikkert brug for DRAGON’S BLOOD (lyder tilpas dramatisk) Eye Mask! Wauw en pris i øvrigt, selvom jeg har fundet den “billigt” til jer, er den stadig pænt pricy. Håber virkelig der kommer valuta for pengene, og glæder mig til at prøve. Mascaraen fra Mesauda er ved første øjekast ikke noget specielt, og har heller ikke fundet et sted man kan købe den endnu – men tilgengæld opdaget at Cocopanda er begyndt at sælge nogle Mesauda produkter, så måske de begynder at få et større udvalg med tiden?

Og så til spørgsmål til jer andre Goodiebox abonnomenter… er jeres Weleda Nail Care Pen også ret ‘tør’?

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

 

8 kommentarer

 • Jeg har Rodial dragons Blood ansigtsmaske, som er god – så den til øjnene er sikkert også god 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Glæder mig også til at prøve. 🙂 Selvom jeg stadig er mest fan af masker i tuber / krukker. 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fruen

  Du skal dreje rigtig meget på negle pennen før der kommer noget gult ud. Den er super syntes jeg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Ej, hvor er det præcist man skal dreje den? 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fruen

   I bunden, hvor den er riflet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hmmm, er min ikke. Der er kun en hætte man kan tage af, med ekstra stifter. =/ Måske er det forskellige produkter vi har fået.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg stemmer i og siger at du skal dreje neglepennen forneden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   men er det, det helt samme produkt, da jeg kan se at det er forskellige produkter man har fået Weleda, min søster fin en negleolie med pensel, hvor man skal dreje i bunden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

The Recolution Is Female