Når reklamegaver bliver favoritter!

eBay fund #110 Black N White

ebay-fund-koeb-2017-sommer-black-and-white

Bogstavkopper 20 – 22 kr

De populære bogstavskopper, brug den som kop, planteskjuler, holder til vatpinde, blyanter, pensler – you name it!

Væg/Dørophæng med spejl og orgniser 323 kr (sendt fra UK)

Fin til entreen eller bag på en dør, hvor du lige får lidt ekstra opbevaringsplads. Tænker den er fed til liiige det sidste tjeck up inden man forlader hjemmet. Jeg ønsker mig den, og tænker på at købe den, når jeg kommer hjem fra ferie.

200 x Vatpinde 22,73 kr

vatpinde der er sort som natten, til at rette makeup. Har forskellige spidser i hver sin ende.

3 x Toilettasker 45 kr

Jeg har for nyligt købt en gennemsigtig stor toilettaske på eBay – jeg er glad for den, men følte mig lidt snydt, da jeg fandt de her, hvor du får 3 styks til kun 45 kr.

Vasketøjspose 33 kr

En fin vasketøjspose med et finurligt tryk på. Jeg synes den er mega sød, og også ret praktisk, hvis du ikke har opvaskemaskine inde i ens hjel, og derfor skal transportere tøjet frem og tilbage – i øvrigt, hvad bruger du? Pt. har jeg 4 meter over til huset med vaskerum fra min hoveddør af, men hvad bruger I, når I skal gå længere?

Øloplukker vægophæng 52 kr

Jeg synes den her er så mega fed, da den både fungere som vægdekuration og samtidig har en praktisk funktion. I min nuværende lejlihed, passer den ikke ind, men det næste sted jeg flytter hen (jeg er ved at lede efter ny lejlighed), vil den helt sikkert passe ind i forhold til den indretning jeg gerne vil have.

Plakat fra 45,25 kr

Nogle af de her statement plakater og t-shirt, giver mig nærmest kvalme når jeg ser på dem, andre – måske de mere positive, kan få smilet frem. Det er sundt at smile, og undersøgelser viser også, at hvis du vender mundvigen op af (selv i et falsk smil!), opfatter du ting og oplevelser mere positivt.

Le Sac papirspose 35 kr

Har vist den flere gange, men jeg synes stadig den er fed – og har stadig ikke plads til den – igen, næste lejlighed må godt være større! Den kunne være fin at have f.eks. en plate i, gemme på gavepapir omkring jul, bruge som skraldespand eller som opbevaring til lune tæpper med mere.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Når reklamegaver bliver favoritter!