eBay fund #108 pensler og penselsæt

Juni Måneds Celesti Bag – Månedligt Skønheds Abonnement

celesti-juni-2017

Efter en lækker april og maj måned, var forventningerne til juni måneds Celesti bag høje, meen.. Selvom denne Celesti bag indeholder 4 ud af 5 fullsize, er den noget mere ‘alternativ’ end de andre, og jeg glæder mig til at høre, hvad I andre synes! 

celesti-juni-2017-indhold

Indholdet i denne måneds Celecti bag:

NOTE | Ultra Black Dipliner *full size*
STARLOOKS | Velveteen Lip Crayons (Mauvetopia) *full size*
MISS COP | Popnails (Vermillon Brûlant) *fullsize*
STARLOOKS | Cream Eye Shadow (Champage) *full size*
MANNA KADAR | Glo Shimmer Lotion

Denne bag er på ingen måde imponerende, baggen er kedelig og indholdet er rimelig… kedelig med mærker der ikke er særlig etablerede, og så igen er Manna Kadar tilbagevendende, og endnu engang må jeg spørge, hvordan de kan forlange så absurd pris for et middelmådigt produkt i dårlig emballage.  Starlooks produkter er lidt specielle.. Umiddelbart blev den hurtige swatch af lip cravonen på plads, nærmere umulig at få af, men den creme eye shadow, som faktisk har en virkelig smuk farve, er ikke speciel cremet, den er mere flydende og tørre op og bliver helt stift, som jeg ikke virker særlig behageligt. Så har vi en klassisk rød neglelak tilbage og en flydende eyeliner. Neglelakken virker som fin og en god børste, men ikke prøvet, da jeg lidt nu har negelakken på, jeg fik i marts måneds Celesti bag – og den er faktisk rigtig rigtig fin! Jeg har desværre ikke særlig meget positiv at sige, da jeg synes at der virkelig ikke er særlig meget sammenhæng på udsalgsprisen af produkterne og kvaliteten, selvom jeg (heldigvis) kun har købt boksen til en pris på 159 kr alt i alt og skal forstille at indeholde en MEGET højere værdi. Men alligevel virker det som om at der er et råddent æble før to gode bags, så glæder mig til at se næste måned.

Boxen koster som sagt 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

3 kommentarer

 • Anitta (Just Me)

  Jeg var også meget skuffet over min Celesti bag. Havde måske også store forventninger efter sidste måned med Colourpop…..Kan du for resten se informationerne om produkterne på deres hjemmeside? Umiddelbart ser det ud til, at de ikke er lagt op endnu, hvilket virker mærkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Har heller ikke set noget på deres side endnu =/ Synes ellers den blevet at være opdateret, så snart baggen er sendt ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anitta (Just Me)

  Hmm mærkeligt. Troede faktisk at det kun var mig for jeg har haft lidt problemer med mit login. ….men Ja, de plejer at have info liggende ret hurtigt😕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #108 pensler og penselsæt