Jeg blev umotiveret truet på åben gade i dag

Mors dags gaveideer fra 30 kr

gode-billige-og-personlige-mors-dags-gaver-2017

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

I år falder mors dag d. 14. maj – og det vil sige næste søndag! Jeg behøver ikke fortælle om min mor, for det gjorde jeg sidste år, men hun er virkelig en sej og stærk kvinde, jeg virkelig beundre. Hun siger selv, at hun ikke synes min søster og jeg skal give hende noget på mors dag – og det skal man heller ikke nødvendigvis! Men morforkælelse må man nu godt. Omvendt overvejer jeg meget, hvilke kønsroller der virkelig bliver fremhævet ved mors dag vs. fars dag, og et sted gør det virkelig ondt at tænke på… Men vi alle kender vores mødre og fædre bedst, og derfor også hvad de bedst kunne tænke sig! Derfor tænk dette som et inspirerende indlæg – fra bare 30 kr!

1.  Repetto Eau de Toilette – tilbud til 262 kr / 80 ml (vejl. 651 kr)

Min mor elsker REN parfumerne, da de dufter så…. rent! Og det har hun helt ret i. Men husker tydeligt at min søster fik denne parfume i en prøve i en gave, og vi blev alle tre meget forelskede i denne. Bagefter købte jeg denne og senere deres nyeste udgave, hvor sidstnævnte du også kan se i mine forårs favoritter.

2. Kvinderne fra Thy af Maria Helleberg – tilbud 199,95 kr (vejl. 299,95 kr)

En bestseller fra Maria Helleberg, der de sidste 30 år har brugt på at skrive romaner om stærke historiske kvinder (og mænd), men nu handler det om hendes helt egen familie i 1800 tallet.

3. Aalborg Chokoladen Elsker dig marcipanhjerte – 30 kr

Er du så heldig at du bor i nærheden af en Aalborg Chokoladen besked, kan du få skrevet din helt egen besked på marcipanhjerterne – som jeg derudover synes er en virkelig sød og sjov gave, som du kan give mor, søster, veninden eller din udkårende. 😉

4. Apo-rot bland- te – priserne er varierende

Jeg har mange minder om min mor og te. Hendes store brune tekande, der kunne være flere liter te i, og som hun længe ledte efter en erstatning for. At tage ud i tebutikker for at købe hendes helt særlige te. Apo-rot lader dig blande din helt egen personlige te, som jeg synes er en virkelig fin gaveide – lav en helt personlig te, som minder dig om din modtager.

5. Skandinavisk Duftlys Ro – 275 kr

Duftlys kan være en fantastisk gave, men også en forbandelse! Det gælder om at finde den helt rette, som ikke dufter for meget, og som passer til personen der bruger den. Duftlysene fra Skandinavisk synes jeg dufter fantastisk, der er kun én jeg personligt har duftet til, som jeg ikke brød mig om, og ville selv være en gave jeg ville være glad for.

6. The Body Shop Deluxe Beauty Selection Box – 400 kr (værdi 510 kr) 

Gaveæsker kan føles lidt som den nemme udvej, men du får ofte rigtig meget for pengene, som jeg også beskrevet i et tidligere indlæg, hvor jeg havde købt en gaveæske, da jeg bare skulle have ét produkt derfra. Denne her box indeholder nogle virkelig gode bestsellere: Shea Hand Cream 30ml, Fuji Green Tea™ Shower Gel 250ml, Moringa Body Butter 200ml, Vitamin E Moisture Cream 50ml og British Rose Bath Foam 250ml.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg blev umotiveret truet på åben gade i dag