Mors dags gaveideer fra 30 kr

Maj Måned Celesti Bag – Månedligt Skønheds Abonnement

celesti-maj-2017

Fordi jeg var så langsom ved at vise den sidste Celesti bag, kommer denne her næsten i røven på det sidste indlæg. Jeg vil sige at Celesti stadig holder niveauet højt og spændende, meeeen der er også noget der undre mig…

dsc_0121dsc_0123Indholdet i denne måneds Celecti bag:

COLOURPOP | Ultra Matte Lip (Tuesday) *full size*
COLOURPOP | Super Shock Shdow (Muse) *full size*
CHELLA | Lip Pencil (Passionate Pink) *full size*
LOOKX | Lipstick (Pink Lemonade Pearl+) *full size*
LOLA’S APOTHECARY | Sweet Lullaby Soothing Body & Massage Oil

dsc_0129

Hvad er det der springer i øjnene? 3 ud af 5 produkter er til læberne, hvor to af dem…. Ligner næsten hinanden?! Argh, det kunne Celesti godt gøre bedre! To af produkterne er fra det amerikanske mærke Colourpop som er kendt for deres liquid lipsticks og øjenskygger – som der så også er i denne måneds bag. Øjenskyggerne er SÅ pigmenterede og så vanvittig bløde, at jeg mest bare har lyst til at stikke min finger ned i dem, og deres lipstick er så pigmenterede (som du også kan se på billedet) og holdbare. Det var i går jeg tog billedet, og jeg kan stadig se hvor jeg har swatched den! I sidste uge havde Colourpop gratis international fragt, så der havde jeg allerede bestilt lidt forskelligt fra, så det var sjovt at den skulle dukke op denne gang.

dsc_0131

Det er så læbeprodukterne fra Chella og Lookx der ligner hinanden til forveksling når de kommer på, men må så sige, at jeg er mest fan af Chella i konsistens, selvom Chella var det mindst interessante produkt, ved første øjekast. Sidst men ikke mindst, er der en olie med lavendel fra Lola’s Apothecary, og jeg er virkelig fan af lavendel når jeg skal sove som en lille baby, så hvis du har læst Mine hemmeligheder til en god nats søvn, og tænkt – Malene, nu lyder du som en langhåret hippie! Så er det nu du skal prøve og se hvad lavendel gør for dig. Jeg er stadig fan af min pillow spray og rene essentielle lavendel olie, men den her er virkelig fin og en anden måde at bruge det på.

Boxen koster som sagt 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

dsc_0126 dsc_0122

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mors dags gaveideer fra 30 kr