Maj Måned Celesti Bag – Månedligt Skønheds Abonnement

Gosh CCC stick

gosh-ccc-stick

*Sponsoreret – modtaget i gave*

For noget tid siden modtog jeg en pakke der blandt andet indeholdte Gosh CCC (Contour, Cover, Conceal) sticks, som er multifunktionspenne i 6 nuancer, hvor to af dem er highligtere (vanilla og golden), der også er veganske. Produktet indeholder heller ingen parfume, hvilket er en væsentlig ting der gør dem endnu mere interessant.

Jeg må dog først og fremmest komme med et åbent spørgsmål, og nu lyder jeg måske dum… men hvad er forskellen her på cover og conceal? Jeg tænker at cover er alt der dækker alle små skønhedsfejl og concealer er en højere dækevne, der kan dækker mere end f.eks. foundations? For mig kunne den lige så godt hedde Contour and Conceal, men kan være det er mig der er helt galt på den?

gosh-ccc-stick-swatches

001 Vanilla Highlighter | 002 Golden Highlighter |003 Light | 004 Medium | 005 Dark | 006 Very Dark

Når det er sagt, er der jo så tale om et multiprodukt, da alt efter din hudtone både kan bruge den som cover/conceal og contour. Farverne spænder fra light til very dark, men undertonerne (synes jeg) er lidt sjove. Den helt lyse, 003 Light, har en gul undertone, hvor 004 medium har en mere lyserød undertone, hvilket jo kan havde ret stor betydning for resultatet, at undertonen matcher ens hud. 005 Dark og 006 Very Dark er begge med varme underundertoner – så hvis du er en mørkere skønhed med varme undertoner, er de her virkelig en mulighed for at få en god og billig concealer. Jeg døjer dog med de kolde / varme farver, da jeg har en neutral undertone, så både for varme eller for kolde undertoner, kan få min hud til at se rigtig snavset ud, hvilket også er tilfældet ved specielt de mørke farver.

Jeg kunne godt ønske at Gosh udvidede serien med varme og kolde toner, og hvis Gosh er virkelig fantastiske, så også med neutrale, for alt i alt synes jeg det er et godt produkt.

gosh-copenhagen-ccc-sticks

Jeg synes en nybegynder godt kan kaste sig ud i dem her, da produkterne er virkelig nemme, cremede og bløde at arbejde med. De har en høj dækevne og efterlader virkelig huden lækker og mere ensartet synlig hud. Holdbarheden er også over det forventede, og har indtil nu kun testet uden settting spray. Samtidig er de nemme at have med i tasken, hvis du mangler en opfriskning i løbet af dagen. Jeg har for tiden lidt af en problemhud, hvor urenheder pga. stress og tør pletter andre steder virkelig kan være starten på en katastrofe, men den fungere virkelig godt til tør hud, da CCC stick let plejer og fugter huden – fik jeg nævnt det var et multiprodukt?

Mærke: Gosh Copenhagen
Produkt: CCC Stick
Farver/Varianter: 6 farver (hvoraf 2 highligtere)
Størrelse: 3 g
Pris: 109,95 kr
Forhandles: Matas, Gosh hjemmeside og Magasin.
Vil jeg købe igen: Tror jeg – specielt hvis der kom flere nuancer.

6 kommentarer

 • Rikke

  Vegnaske? 😅 Mener du veganske? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste bud på conceal vs cover er at “cc stick” ville have givet for mange associationer til cc creams.. For du har da helt ret i, conceal og cover lyder ens 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Havde slet ikke tænkt på dét, men lyder som en rigtig fornuftig forklaring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvordan er holdbarheden dvs. hvor mange timer gik der før du måtte friske den op igen? Overvejer at købe den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er svært at sige, da det afhænger af flere faktorere, bl.a. hudtype.
   Jeg bruger primer, settingpowder og settingspray og med den kombination er jeg sikker på det holder fra morgen til aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Maj Måned Celesti Bag – Månedligt Skønheds Abonnement