Nu skal du være hurtig - Goodiebox Limited Edition (værdi 1680 kr)

Goodiebox Maj Box ’17 – En Månedlig Skønhedsbox

goodiebox-maj-2017Indlægget indeholder reklamelinks |Sagde jeg ville komme med indlægget med Goodiebox i går, men oplevede flere gange den frygtede ”Blue Screen of Death”, og måtte lidt opgive at arbejde på computeren – og da slet ikke programmer som lightroom eller photoshop! Så det kommer først i dag, hvilket jo heller ikke har en kæmpe betydning i det store og hele *Ja ja, Malene har lært noget af psykologtimerne for min stressudløst depression*
Boksen indeholder 6 produkter, hvoraf 4 fullsize og har en anslået værdi af ca. 613 kr.

goodiebox-maj-2017-hvisk-edition-indhold

Indholdet i denne måneds Goodiebox:

MIQURA | Bio-Cellulose Sheet Mask (Anti blemish pore refining) *full size*
LA THEORIE DES VOLCANS | Noir Eternae Masque Exfoliant *full size*
BENEFIT | Gimme Brow
INCA OIL | Pandora Oil
BELLÁPIERRE | Gel Eyeliner *full size* (spar næsten 75 %)
ARDELL | Proffesional Lashes (105) *full size* (spar 20 %)

Boxen dennegang er sådan både og. 4 ud af 6 produkter er fullsize, men den lille størrelse før bare at boxen ikke ser ud af noget. Den indeholder 3 produkter som går indunder kategorien pleje og 3 indenfor kategorien makeup, så der er lidt all around.

la-theorie-des-volcans

Den indeholder både en scrub med vulkansk sand fra mærket La Theorie Des Volcans og en sheetmaske fra Miqura. Da masken er en engangsting, der alligevel er noget pricy, vil jeg lige beskrive den lidt. Det er en typisk sheetmaske, som dog har et beskyttelseslag på begge sider. Jeg tror det er første gang jeg har oplevet sådan nogle beskyttelseslag, jeg husker det i hvert fald ikke fra tidligere, selvom jeg har prøvet en del fra Sydkorea, Sheet maskenes hjemland. Jeg kunne godt lide hvordan masken føles på huden, men selve udformningen af masken var ret… mærkelig. Kunne virkelig ikke få den til at sidde ordentligt, og hullerne omkring øjnene var meget små, og virkede meget ”lang” i det. Så det stykke der skal sidde mellem næse og læberne, gled hele tiden ned på læben. Synes at en sheetmaske – udover at give et boost – skal være behagelig at have på, hvilket jeg så ikke synes er tilfældet her. Sidst kan håret plejes med olien fra Inca Oil, der dufter dejligt og som giver masser af glans til håret uden at fedte eller tynge.

inca-oil-og-benefit-gimme-brow

I makeupdelen finder du… Tadaaa Benefit Gimme Brow, som er et FANTASTISK produkt. Jeg købte da den lige var kommet på markedet, og var så glad for den effekt den giver, for den ser meget naturlig ud, da farven og fiberne sætter sig på de eksisterende hår, modsat ikke så god, hvis dine bryn stopper for tidligt. Dengang var der kun to farver, men på denne står der ”3”, og en hurtig googlen afslører der nu er tre farver ”1” som den lysteste ”3” som er medium og ”5” som den mørkeste. Jeg elsker den og det er et godt gensyn (måtte godt være fullsize 😉 ). Dernæst noget så kedeligt som en geleyeliner fra Bellápierre – behøver jeg at sige mere? Og afslutningsvis et par virkelig lange Ardell vipper, som jeg glæder mig til at tage på, på lørdag, hvor Aalborg eksplodere til Aalborg Karneval! – Andre der skal med? Det jeg godt kan lide ved Ardell, er at de er rimelig fleksible og bløde og i rigtig god kvalitet ift. Prisen (mine absolut favorit vipper er fra Benefit, og man kan få dem til en mere overkommelig pris på Asos lige nu – normalt betalte jeg 300 kr / par!).

ardell-vipper-goodiebox

Mit førstehåndsintryk Top 3

  1. Benefit Gimme Brow
  2. Ardell Professional Lashes
  3. Inca Oil
Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nu skal du være hurtig - Goodiebox Limited Edition (værdi 1680 kr)