eBay fund #107 Let's Go Flamingo

April Måned Celesti Bag – Månedligt skønheds abonnement

celesti*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Igen, så er det et bedre sent end aldrig indlæg. Men depressionen er stadig lunefuld, selvom jeg har oplevet lidt fremskridt – endelig, efter 3 meget lange måneder. Jeg skrev ved sidste måneds Celesti box, at jeg lige ville overveje mit medlemskab efter næste (denne) Celesti bag… Og lige nu, kan jeg ikke vente til den næste, for den her er virkelig guld!

celesti-indhold

Månedens Celesti bag indeholder:

PUR~LISSE | Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant
RENU SKIN | Lip & Eye Active Life
OFRA | Eyeliner (Black) *full size*
MAKE UP STORE | Eyedust (Rock) *full size*
Lime Crime | Velvetines Liquid Lipstick nudes (Buffy) * full size*

celesti-indhold-2

Lime Crime OG Make Up Store i en og samme bag? Det er næsten mere end jeg kan holde til. Make Up Store er mange år siden jeg sidst har købt, har ikke været lige de nemmeste af få fat i, men kan da se nu, at de har fået en webshop – er jeg fan, MON ikke!!? De har i øvrigt lavet den smukkeste og unikke neglelak, jeg nogensinde har set, og flere gange spurgt Depend, om de ikke kunne lavet en serie med noget lignende. Åh, jeg er glad! Derudover er produktet fra Renu også virkelig godt, brugt både på og omkring mine læber og om øjnene de sidste par aftener – i øvrigt bruger jeg også en primer fra samme mærker, som også er lækker, omvendt lidt pricy i forhold til så mange andre. Sidst er der Pur~Lisse ansigtsmaske og eyeliner fra OFRA, lidt kedelig, da jeg virkelig har et mindre lager af sort eyelinere fra forskellige boxe – der aldrig bliver brugt, og da jeg er i gang med andre muddermasker – f.eks. de lækre fra The Body Shop, kommer jeg ikke til at bruge dem lige foreløbigt – men de kommer da min min rejsetaske, så jeg kan forkæle mig selv lidt ekstra på min ferie. Alt i alt er jeg imponeret og glad. Er lige overrasket over hvor stor forskel JEG bedømmer boxene, men er da glad for jeg gav Celesti en chance, med denne box, for jeg er imponeret!

Boxen koster som sagt 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #107 Let's Go Flamingo