With Love From Cuba - Depend sommerkollektion

30 % på ALT ved The Body Shop

18595476_1454651674592363_385774011752438751_o

Jeg vil lige tippe om et vanvittigt tilbud ved The Body Shop, som gælder indtil fredag d. 2. juni – 30 % på ALT både online og i butikken! Jeg stod i en The Body Shop igår, men heldigvis havde de ikke den vare jeg skulle bruge, for jeg vidste på dette tidspunkt ikke, at der kom sådan et lækkert tilbud! Så nu skal jeg forbi en anden the Body Shop i dag, og tror lige der ryger flere ting i kurven, end først planlagt!

Bliver du fristet af tilbudet, men ved ikke hvad du kunne tænke dig, kan du prøve at finde inspiration blandt mine indlæg om blandt andet mine yndlings ansigtsmasker, Shade adjusting drops (måske skal jeg have en mørk, nu det bliver sommer?) og min favorit hudplejeserie fra The Body Shop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

With Love From Cuba - Depend sommerkollektion