God påske – 10 forårsfavoritter!

Mine yndlings ansigtsmasker – The Body Shop Expert Facial Masks

the-body-shop-superfoods-mask

Sponsoreret | den ene er modtaget i goodiebag og indlægget indeholder reklamelinks. Efter jeg blev præsenteret for en lækker serie af ansigtsmasker fra The Body Shop, ved et presseevent tilbage før jul, er jeg blevet afhængig. Så afhængig at jeg måtte have dem alle, og nu har jeg så fået købt den sidste, så jeg har hele serien.

Serien Expert Facial Masks er inspireret af tidens superfoods, og indeholder de bedste naturlige ingredienser, hvor 4 af maskerne også er veganske. Maskerne synes jeg selv, er lidt svære at finde rundt i, da mange af dem faktisk minder lidt om hinanden – og alligevel slet ikke! Flere af dem har en pellende effekt i mere eller mindre grad, og flere booster huden, får porerne til at trække sig sammen m.v. Jeg tror de hver især har sit eget felt de brillere mest på, men så alligevel ikke mere, end at de har flere egenskaber.

The Body Shop opfordre også til at bruge maskerne som en multitasker, hvor man kombinere to forskellige masker til forskellige problemområder på samme tid, f.eks. en dybderensende maske i T-zonen og en fugtgivende på kinderne. Det bliver nemt påført med en pensel (jeg har brugt The Body Shops egen til formålet eller en flad foundation brush fra Real Techniques), fordelen med at bruge pensel er, at det er nemmere at lægge en jævn ansigtsmaske og mere nøjagtig påførelse.

Mærke: The Body Shop
Produkt: Expert Facial Masks
Størrelse: 75 ml
Pris: 150 kr
Forhandles: The Body Shop butikker og online

LÆS OGSÅ | TBS Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

the-body-shop-superfoods-mask-anbefaling

De 5 ansigtsmasker:

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Til: Uren hud
Aktive ingredienser: Bambuskul fra Himalayas, Grøn te fra Japan og  økologisk Community Trade tea tree oil fra Kenya.
Anvendelse: 1-2 gange om ugen for at fjerne makeuprester og urenheder. Påføres i et jævnt lag på ansigtet (undgå øje- og læbeområde). Lad den sidde i 5-10 minutter eller indtil den tørre. Fjern med lunken vand med cirkulerende bevægelser.
Andet: Den prikker en smule på huden, når den bliver påført, men bliver det for meget, kan det være tegn på allergisk reaktion. Masken bliver sammenlignet med den noget dyrere GlamGlow Youthmud Mask.
Min mening: En klassisk dybderensende lermaske der tørre op, er det tydeligt hvor de store porer er, hvilket indikere at der sker et eller andet. Efter jeg har skyllet masken af, er alt snavet i porerne væk og synes derfor mindre. Denne her maske er ret populær, og jeg forstår godt hvorfor.

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

Til: Tør og kombineret hud
Aktive Ingredienser: Community Trade honning fra Etiopien, koldpresset Community Trade marulanøddeolie fra Namibia og økologisk Community Trade olivenolie fra Italien
Anvendelse: 1-2 gange om ugen for at fjerne makeuprester og urenheder. Påføres i et jævnt lag på ansigtet og evt. på hals og decolté (undgå øje- og læbeområde). Fjernes med lunken vand efter ca. 10 – 15 min (eller efter natten).
Andet: Hvis du ikke påfører den med pensel, så prøv at varme den lidt op mellem hænderne og oplev hvordan konsistensen ændre sig og bliver mere drøj at bruge. Kan med fordel også bruges om natten.
Min mening: Velegnet specielt om vinteren til enhver, og hele året for ekstra næring. Tror også den vil være velegnet efter en lang dag i solen for at lindre – men ikke prøvet endnu. Den får virkelig min hud til at fremstå blød og glat med masser af fylde. Den kan bruges om natten, men den er samtidig lidt klisteret, så enten gør jeg det lige inden sengetøjet skal vaskes, hvis jeg har taget ansigtsmasken på tidligt på aftenen – og så har jeg prøvet det lidt alternative at bruge en smule kartoffelmel på en stor pudderbørste, der også tog det værste klistrende fornemmelse.

Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Til: Alle hudtyper – fjerner tegn på træthed og stress
Aktive Ingredienser: Acaibærekstrakt og guaranafrøekstrakt fra Brasilien og økologisk Community Trade babassusolie også fra Brasilien.
Anvendelse: 1-2 gange om ugen for at fjerne makeuprester og urenheder. Påføres i et jævnt lag på ansigtet og evt. på hals og decolté (undgå øje- og læbeområde). Fjernes med lunken vand.
Min mening: Første produkt med acai jeg rent faktisk kan lide, og den første af ansigtsmaskerne jeg købte, til min egen store overraskelse. Guaranafrø har et højt indhold af koffein, som giver huden et energiboost, og giver huden en frisk udstråling. Ansigtsmaskenligner en tyk rød gel med små korn/skaller i som kan give en let peelende effekt. Den føles rigtig godt og kølende på huden og er perfekt efter en travl dag, hvor der lige skal samles lidt energi.

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask

Til: Alle hudtyper – giver mere ensartet og jævn hud
Aktive Ingredienser: Kinesisk ginsengekstrakt, kinesisk risekstrakt og økologisk Community Trade Sesamfrøolie fra Nicaragua.
Anvendelse: 1-2 gange om ugen for at fjerne makeuprester og urenheder. Påføres i et jævnt lag på ansigtet og evt. på hals og decolté (undgå øje- og læbeområde). Lad den sidde i 5-10 minutter eller indtil den tørre. Fjern med lunken vand med cirkulerende bevægelser for peelende effekt.
Andet: Skulle have bedst effekt, hvis den er varmet en smule op, inden anvendelse.
Min mening: Den her gør virkelig underværker i stressede perioder! Duften af ginseng er meget karakteristisk og gjorde jeg havde meget forbehold for den i starten, men det er alligevel blevet en af favoritterne. Bruger den altid inden arrangementer, eller når jeg trænger til at forkæle mig selv ekstra ovenpå en hård periode, da den lysner min hud og giver en mere ensartet hudtone, så jeg ser mere frisk ud og klar på nye udfordringer.

British Rose Fresh Plumping Mask

Til: Alle hudtyper – giver fugt og næring.
Aktive Ingredienser: Roseblade og roseessens fra England, Hybenkerneolie fra Chile og økologisk Community Trade aloe vera fra Mexico.
Anvendelse: 1-2 gange om ugen for at fjerne makeuprester og urenheder. Påføres i et jævnt lag på ansigtet og evt. på hals og decolté (undgå øje- og læbeområde). Fjernes med lunken vand.
Min mening: Den her maske dufter så godt, så hvis du er vild med The Body Shops British Rose serie, er denne her en musthave i sig selv! Jeg har ofte svært ved at vælge imellem denne her og Amazonian Acai Energising Radiance Mask, da de begge giver huden et virkelig godt strålende look. Ud fra beskrivelsen, virker den her mere plejende og den anden mere intens ’her og nu’, men har svært ved at selv at bestemme mig – for de er begge fantastiske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

God påske – 10 forårsfavoritter!