Status på de sidste par måneder

Goodiebox marts ’17 – Danish Beauty Award

goodiebox-marts-2016

*Indlægget indeholder et eller flere affiliatelinks*

Danish Beauty Award 2017 nærmer sig, hvilket også betyder at Goodiebox abonnementerne er blevet dommerne der skal bestemme vinderen blandt de nominerede til Goodiebox Prisen. Ligesom sidste år, vælger jeg at lade være med at komme med min mening om produkterne denne gang, da jeg ikke rigtig vil farve nogens mening om produkterne.

goodiebox-marts-goodiebox-prisen-dba

Indholdet i denne måneds Goodiebox – de nominerede er:

CLEAN | Lovegrass EDP
KARMAMEJU
| Love Face Mist 01 *full size*
STARSKIN | Glowstar, Foaming Peeling Perfection Puff  *fullsize*
GROWN ALCHEMIST | Hydra-Repair Day Cream, Camellia & Geranium Blossom *fullsize*
MARIA NILA | Cream Heat Spray *fullsize* – spar 25 %!

Jeg synes de repræsenterede mærker og produkter er mere lige denne gang, end sidste år, hvilket jeg synes er rart. Jeg har selv haft svært ved at vælge min favorit, da 3 af produkterne har fanget min opmærksomhed og med det førstehåndsindtryk de giver mig, også kunne forstille mig at jeg ville købe igen, som egentligt ikke sker så ofte ved et Goodiebox produkt af flere grunde. Det er virkelig skønt at få den følelse, egentligt. Har du selv modtaget denne Goodiebox, så husk at finde din indre dommer frem, og stem inden d. 12. april!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Status på de sidste par måneder