Mine yndlings ansigtsmasker - The Body Shop Expert Facial Masks

Goodiebox April box ’17 – en månedlig skønhedsbox

dsc_0117

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliatelinks*

Denne måned er lidt af en tidsrejse eller nærmere historie om nogle af de produkter der vender tilbage igen og igen, eller som har været klassikere og elsket i mere end 100 år. Månedens box hedder The Retro Box og indeholder 6 produkter der kan fortælle en lille historie om skønhedsidealer og en spæd moderne skønhedsindustri.

goodiebox-april-2017Månedens box indeholder:

JAMES READ | H20 Tan Mist
SLEEK MAKEUP | Power plump Lip Crayon (Berry Burst) *full size*
MATAS Havtorn Bodylotion
OOH! OILS OF HEAVEN | Baobab Face Oil
STUDIO 10 | Age Reverse Lip Liner *full size*
MANNA KADAR | Fantasy 3-in-1 Blush Highlighter Eyeshadow *full size*
PALMOLIVE | Camellia Oil And Almond Shower Cream

Goodiebox har har anslået boxens værdi til 582 kr, og siger at der er få The Retro Box tilbage, hvis man vil være sikker på at få den. Førstehåndsindtrykket var lidt meeeh, da det var en stor box til små produkter, så de raslede rundt og så lidt ynkelige ud, men når jeg først fik tingene ud af boxen gik der en lille nørd i mig, for jeg elsker historie om skønhed, og jeg har samlet mange fagbøger om skønhed – med en speciel kærlighed for dem der er fra før 70’erne. Så de mest anonyme produkter, blev nogle af pludselig boxens stjerner!

Jeg vidste ikke, at Palmolive blev grundlagt i 1898! Til gengæld har jeg et specielt minde om Palmolive fra min barndom hvor en tom bodyshampoo med fersken stadig duftede, og jeg elskede at sidde i badekarret og blive ved med at fylde vand i og sprøjte vandet ud igen. Jeg opdagede så, at de stadig har et produkt med ferskenduft, og er fristet til at købe, men er bange for at det ødelægger magien ved sådan et hyggeligt minde. Andre der har sådan nogle lidt ikoniske minder om et produkt/mærke?

Det er også først for nyligt, at jeg fandt ud af at de kendte striber fra Matas har 50 års jubilærum, og der i matasreklamen var lidt historie om de ikoniske striber – og selvom jeg engang syntes, striberne var så grimme at min krop, rent ud sagt, begyndte at spænde over det hele når jeg så dem, har jeg nu fået en lidt kærlighed til historien, for jeg er en sucker for gode baggrundshistorier. Jeg havde endnu ikke prøvet nogle af Matas Havtorn produkter, da havtorn efter min mening har været lidt for hypet, men alligevel er stædigheden været spildt, for jeg er ret vild med duften!

70’ernes glam bliver vist i Manna Kadar Fantasy 3-in-1, som jeg stadig ikke er specielt imponeret over, o – selvom farven faktisk er pæn nok. Men Jeg ville aldrig betale den pris for dette produkt, aldrig!

Brun hud var the shit i 80erne, hvor solarierne for alvor fik sin indtog på markedet. Selvom mange af os, heldigvis, har lært en vigtig lektie om det skadelige kunstige lys. Men vi vil stadig gerne have kulør. Jeg selv glæder mig til at prøve den ikke så skadelige H2O Tan mist fra James Read, da jeg selv overvejer om jeg vil til at bruge energi (og penge) på selvbruner, når jeg nu er kronisk bleg.

I boxen finder du også en ansigtsolie fra Ohh! Oils Of Heaven, som er et nyt mærke der skal repræsentere 90ernes nye fokus på økologi, ligesom at liplineren fra Studio 10 skal repræentere 90’ernes største trends med brunlige og nude nuancer – som Goodiebox stadig siger hitter… Jeg tænker bare på en fed mørk lipliner omkring et par nude lips, som mest lignede en halvfærdig klovn.

Som en opsamling på retroboxen har vi fået 00’ernes og 10’ernes trend med pluming! Hvor Sleek er repræsenteret med deres Power Plump Lip Crayon. Pluming effekten er… diskret, men da plumping også er en allergisk reaktion, er det egentligt helt ok’ for mig. Sleek er generelt anbefalesværdigt, hvor du ofte får rigtig meget for pengene. Jeg har flere af deres blush, som jeg er ret glade for blandt andet.

Mit førstehåndsindtryk top 3:

  1. Sleek Makeup Power Plump Lip Crayon
  2. Matas Havtorn Bodylotion
  3. Palmolive Camellia Oil And Almond Shower Cream

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine yndlings ansigtsmasker - The Body Shop Expert Facial Masks