Goodiebox februar 2017 - 5 års fødselsdag

Smagfuld frokost, som er nem, billig OG sund

billig, nem og sund mad frokost vægttabJeg har meldt mig ud af kantineordningen på min arbejdsplads i år, det var der flere grunde til, men specielt fordi jeg er dårlig til at spise aftensmad, og brugte typisk undskyldninger som jeg alligevel ikke fik spist rester, hvis jeg skulle arbejde dagen efter. Men alligevel kan det gå lidt hurtigt, og nogle gange bare sammensat af ting jeg har i køleskabet lige nu og her. Det var det samme her, men det endte RIGTIG godt og har spist det 3 gange denne uge, og kun stoppet fordi… jeg er løbet tør for spinat og kylling.

Til 1 person
1 kyllingebryst
½ courgette/zucchini
1 stor gulerod
1 håndfuld spinat
southwest chipotle seasoning blend – Jeg køber mit her.
peanuts
sesamfrø

  • Jeg krydre kyllingebrystet med en af mine abselutte favorit krydderiblandinger, southwest chipotle seasoning blend, som er spicy og syrlig samtidig. Kyllingen bliver stegt på panden, imens jeg gør resten klar.
  • Jeg laver zoodles af min zucchini *jeg bruger denne veggie twister – som er alle pengene værd*
  • Gulerodden skraldes og kan enten kommes i veggie twisteren, eller skæres i tynde skiver med kartoffelskralderen.
  • Spinaten skyldes grundigt og blandes med de resterende grønsager.
  • HVIS jeg vil have det varmt, balancere jeg grønsagerne, men hvis det er til frokost, undlader jeg.
  • For at tilføre lidt fedt og komplimentere den lækre krydderi, tilføjer jeg lidt peanuts og sesamfrø på grønsagerne og servere med kyllingen.

Jeg spiser ikke rigtig dressing, men har eksperimenteret med lidt forskellige tahin dressinger, som netop også komplimentere retten rigtig godt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox februar 2017 - 5 års fødselsdag