Real Techniques Berlin Set til bare 135 kr inkl fragt!

Tomme produkter #24

tomme-produkter-24

Det er svært at komme tilbage til en bloggerrytme. Jeg har været syg og stresset, som nok har været en reaktion på alt hvad der er sket de sidste 2-3 måneder, med min fars sag – som i øvrigt blev officielt førtidspensionist i onsdags!, kattene og veninderne der flytter. Lige nu er jeg også presset over starten på specialet, hvor jeg mere trænger til en smule ferie. Men sådan er det! Jeg prøver at fokusere på sund kost, masser af kvalitetssøvn og læser en masse bøger for at slappe af. Men overskuddet er heldigvis ved at komme tilbage, det går op og ned, men kan da se at der bliver flere og flere af de gode dage.. Har en lang liste med indlæg der skal skrives, rettes og finpusses, så det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke har noget på hjertet, at der er så stille.

Men først nogle af de produkter jeg har tømt på det sidste, og som jeg kan fortælle min korte og endelig mening om, og vigtigst af alt – er det én jeg vil købe igen?

BATISTE Dry Shampoo Tropical | Den virker ligeså godt som alle andre Batiste, så det er ren smagsag, om man kan lide duften og emballagen… Jeg købte denne her for emballagen, da jeg ELSKER flamingoer! Duften er eksotiske frugter og kokos, hvor jeg synes at kokusduften er speciel fremtrædende, og selvom jeg elsker min kokosolie hårkur, har jeg det lidt ambivalent, når andre produkter dufter af kokos..
Mærke
: Batiste
Pris
: 39 – 75 kr
Størrelse: 200 ml
Forhandles: beautycos og nicehair
Vil købe igen: Måske

EXUVIANCE AntiRedness Calming Serum | En serum der skulle være specielt egnet til rødmen i huden. Jeg synes at den var fantastisk, specielt i starten, men det var som om at virkningen aftog med tiden. Jeg mener dog heller ikke jeg har overholdt PAO’en, så det kan også være at det har helt naturlige forklaringer. Hvis det var pga. en overskredet PAO, vil jeg klart købe den igen, men er det sådan et af de produkter ”der kun virker i starten”, synes jeg prisen er for dyr.
Mærke
: Exuviance
Pris
: 429 – 539 kr
Størrelse: 29 g / 1.0 oz
Forhandles: beautycos
Vil købe igen: Måske

TONI&GUY Casual Sea Salt Texturising Spray | Det er den bedste ever saltvandsspray, men den har været ret svær at få fat i, og Matas melder den også udsolgt i en hel del butikker. Ser du den – så køb den, du vil ikke fortryde. Da jeg ikke kunne få fat i den, brugte jeg over 1000 kr på 1,5 måned på andre saltsvandsspray (I’m not kidding!), indtil jeg fandt denne her i en Matas (endda til reduceret pris!) og købte alle de havde på lager. Kan ikke forstille mig at bruge nogen anden, efter at have prøver så mange forskellige i den periode hvor jeg var løbet tør!
Mærke
: Toni&Guy
Pris
: 59 – 150 kr
Størrelse: 200 ml
Forhandles: Matas
Vil købe igen: Ja

REAL PURITY Roll-on Deodorant | Dette var et produkt jeg fik med ved en fejl med en anden ordre fra iHerb. Den indeholder en masse naturlige ingredienser og æsentielle olier, hvis man af den ene eller anden grund foretrækker det (husk nu, det er stadig 100 % kemi!). Min oplevelse var, at den dryppede rigtige meget, og derfor ikke noget jeg behøver at bruge igen.
Mærke
: Real Purity
Pris
: $10.99
Størrelse: 89  ml
Forhandles: iHerb
Vil købe igen: Nej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Real Techniques Berlin Set til bare 135 kr inkl fragt!