Min ønskeseddel inspiration

Mit nye abonnement – Celesti

celesti-februar-2017Efter mange år med Goodiebox, et godt stykke tid med Lookfantastic (stoppet), tænkte jeg at jeg ville prøve det nyeste skud på stammen af beautyboxe vi danskere kan få fat i… Danske Celesti. Jeg har været utrolig skeptisk, for inden deres abonnement for alvor gik i luften, var deres side meget…… Det lignede fusk, okay?! Chrome advare om det er en usikker side med usikre scripts (ikke jeg forstår hvad det er). Når man også undersøger firmaet, kommer to udenlandske klingene navne, hvor du også kun kan finde noget om dem i virksomhedsdatabaser i forhold til Celesti. Synes det er underligt – og stadig ikke særligt betryggende. Men alligevel er min nysgerrighed for stor, og da de åbnede for nye tilmeldingnier. sprang jeg til.

Noget hvor Celesti adskiller sig meget fra andre beautyboxe er, at de levere i en makeuppung.. Så du risikere op til 12 forskellige makeuppunge om året – du kan selv bedømme om det er godt eller skidt. Jeg tænker, hvor meget dyrer det er at få denne makeup pung, end en klassisk kasse, og der så bliver brugt færre penge på indhold. Men det er svært at vurdere. Tilgengæld er jeg vild med at de levere et papir, hvor der er INCI liste med alle produkterne – tusind tak! Prisen for en Celesti bag er 159 kr om måneden, som er 10 kr mindre end Goodiebox, der fra februar har hævet prisen på deres box.  Men hvordan med indholdet?

celesti-februar-2017-indholdIndholdet i februar måneds Celesti bag

LUXIE BEAUTY | Large Shader Eye Brush 209 *full size*
NEW CID COSMETICS | i-Prime Foundation Primer
CAILYN COSMETICS | Pure Lust Extreme Matte Tint (21 Loyalist) *full size*
PIXI BEAUTY | Glow Tonic
ELIZABETH ARDEN | Advanced Ceramide Capsules

Førstehåndsindtrykket – elsker når farverne matcher! Andenhåndsindtryk… Den er ikke lige så spændende som de tidligere Celesti Bags, men er da positiv.  Det jeg er mest glad for, må næsten være makeupbørsten fra Luxie Beauty, et mærke jeg har hørt meget godt om. Dernæst har jeg altid været fascineret af kaplserne fra Elizabeth Arden, og her har jeg så fået en luksus prøve med 7 stk, som jeg glæder mig til at prøve i aften. Pixi Glow Tonic indeholder 5 % glykolsyre (AHA), som er virkelig lækker til en tør vinterhud, og derfor virkelig ideel for denne årstid – og med stor chance for jeg køber fullsize!

Boxen koster som sagt 159 kr om måneden, og du kan bestille dit abonnement her

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

6 kommentarer

 • Ida

  Hvad er dine first thoughs om Luxie Beauty børsten? Jeg har luret på dem online, men det er svært at købe børster når man ikke står med dem i hænderne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Tyngdepunkten overrasker mig en smule. Ikke det har en betydning for sådan en let pensel, men hvis det ligger samme sted ved større pensler, tror jeg de falder udenfor min smag. Omvendt er jeg virkelig mest nysgerrig på deres større pensler, specielt kabuki penslerne, så skulle ikke undre mig, at jeg kaster mig ud i dem. Skal ikke kunne sige hvordan den er at arbejde med selv, da jeg endnu ikke har prøvet den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også været tilmeldt Celesti i 3 måneder, og jeg er egentlig ret glad for det! 😀

  Jeg er ikke den store beauty-køber selv, så det er rart at få lidt forskellige ting, som jeg kan teste, og så eventuelt købe mere af i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Så er det en god måde at prøve noget og måske kaste sig over nye produkter man aldrig har prøvet før. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad synes du om læbestiften? Jeg synes at min tørrer vildt ud, og sætter sig i alle de mindste revner, hvilket er træls, da det ellers er lige min farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Matte produkter har desværre ofte en tildens til dette, men det kan afhjælpes en del med en lipprimer inden man påføre læbeproduktet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Min ønskeseddel inspiration