En virkelig SKØN gave til veninden...

Goodiebox februar 2017 – 5 års fødselsdag

goodiebox-5-aar-februar-2017

Goodiebox lagde tidligere på måneden et billede op på deres facebookside, af deres aller første Goodiebox – for hele 5 år siden. Og jeg husker tydeligt den box!
Der var så mange begynder problemer i starten, med stor frustration (som både daværende kæreste og familie hørte om, OFTE!), og så endelig kom boxen! Essie neglelakken har jeg for nyligt smidt ud (da jeg i øvrigt smed 7,8 kg kosmetik ud! – mere om det en anden dag), da den ikke kunne mere. Mascaraen blev en yndling i en flere år og chokoladen var så god – og samtidig umulig at få fat i, i Aalborg – trods den hed Aalborg Chokoladen. De har dog så fået en fristende butik lige ved Aalborg Banegård/Kennedy arkaden, som jeg kommer forbi hver gang jeg skal på arbejde… fristende! Tænk det hele er 5 år siden!

goodiebox-februar-indhold-2017

Indholdet i denne måneds Goodiebox

HEVI | Body Sugaring *full size* – Matas har tilbud på HEVI lige nu (forhandler vidst ikke den 100 g).
UNANI | Dermo Defense Face Mask *full size*
SLEEK MAKEUP | i-Divine (Au Naturel 601) *full size*
LUXIE BEAUTY | Round Blender Makeup Brush *full size*
EMITE MAKEUP | Diamond Cream  *full size*

5 års fødselsdags boxen indeholder 5 fullsize produkter, hvor der er nogle spændende produkter imellem, blandt andet HEVI body Sugaring til sugaring hårfjerning.
Jeg har før laver en hjemmelavet sugar voks, og derfor virke underligt, at betale 69 kr for bare 100 ml, når du egentligt kan lave din egen, af sukker, vand og citronsaft, men alligevel dejlig nemt, når man  ikke skal til at vente på voksen koger, køler ned osv. TIP: Stripsene kan genanvendes! De skal bare under varm vand, så voksen smelter af, og derefter rengøres med sæbe og tørre. 

Derudover er der en ansigtsmaske fra Unani, mærket har jeg allerede bekendtskab med fra Goodiebox 4 års fødselsdag, som en lækker face mist til opfriskning i løbet af dagen, men indtil videre er jeg ikke overbevist over den ansigtsmaske. Det er jeg til gengæld med Sleek øjenskygge paletten, som generelt laver nogle lækre og billige paletter – kan kun anbefale dem, man får virkelig meget for pengene.

En aha oplevelse? En Luxie Beauty pensel – lyder det ikke bekendt? Hvordan kan det være at både danske og udenlandske beauty abonomenter har mange af de samme produkter, tilfældigvis? Specielt at de alle hævder at de er nøje udvalgt. Jah jah. Det er en anden pensel denne gang, og da jeg umiddelbart kan lide Luxie Beauty, er jeg ikke ligefrem skuffet. Noget andet er Emite Makeup, indtil videre har jeg ikke været særlig begejstret for deres produkter, og uden at have prøvet Diamond Cream endnu, ville jeg aldrig give 200 kr for den.

Boxen er god, selvom jeg helt ville være foruden Emite Makeup produktet, for den irritere mig virkelig, efter sidste erfaring fra en tidligere box.  Jeg ville være positiv overfor mere Sleek Makeup, hvor jeg synes man får meget for pengene, men alligevel er jeg for dårligt til at få købt.

Hvad synes du om boxen?

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliatelinks*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En virkelig SKØN gave til veninden...