Hvad f*** er chancen?

Mine hemmeligheder til en god nats søvn

**Indeholder reklame | affiliate links**

tips-til-god-soevn

I 2017 har jeg valgt at jeg skal prioritere en god nats søvn. Desværre er søvnproblemer ved at være en folkesygdom i Danmark, og jeg er ikke undtaget. Jeg kan vågne mange gange i løbet af en nat, og i længere perioder har jeg også døjet meget med mareridt. Jeg kan godt mærke, at en del ting i dagligdagen spiller ind, f.eks. de indlysende faktorer som stress og bekymringer, som bare bliver en ond cirkel, når jeg samtidig er træt og uoplagt efter en dårlig nattesøvn.

Men i løbet af 2016, har jeg fundet nogle lækre produkter, som virkelig har forbedret min søvn.  Jeg kan se på min Bitfit Alta, hvordan min søvn kvalitet er blevet bedre, og hvordan jeg kan sove længere, men med den øgede søvnkvalitet, heller ikke har behov for en lang søvn. Jeg er meget mere udhvilet og frisk til dagens strabadser – og jeg vil dele mine hemmeligheder med dig her.

Det intelligente hovedpudebetræk: Først og fremmest mit elskede hovedpudebetræk af intelligent tekstil fra Iluminage, som jeg har skrevet om tidligere. Jeg har for nyligt købt et ekstra betræk, da det ærlig talt ikke blev vasket så ofte som jeg ville, da jeg ikke kunne undvære det om natten, imens det hang på tørresnoren. Jeg sover normalt med tre hovedpuder, og kan selv i søvne, finde frem til ’den gode pude’. Kobber peptiderne i hovedpuden skulle hjælpe til at hudens produktion af elastin og kollagen øges, så huden bliver endda smukkere, imens du sover! Kan købes i Matas og på Lookfantastic.

Sovemaske: Efter at have lært at sove med øjenmaske (pga. migræne), er jeg begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, om jeg er det A-menneske, jeg troede jeg var. tvivl… Jeg har opdaget, at jeg er meget påvirket af lys, og selv med mørklægningsgardiner, kan solens stråler i siderne fra gardinet åbenbart vække mig tidligt, specielt i sommerperioden. Jeg bruger øjnemaske fra Iluminage, som er lavet i samme tekstil som hovedpuden. Kan købes i Matas og ved Lookfantastic (sidstnævne har den også i en smuk lukseriøs rød farve).

Pillow spray: Nok en af mine vigtigste remedier er This Works Deep Sleep Pillow Spray, i de perioder hvor min søvn er virkelig dårlig! Kan virkelig anbefale den til alle der døjer med sin søvn. Lige nu har jeg lånt min ud til nogle bekendes 11-12 årige søn, der ikke har kunne sove før kl. 24 om aften, til stor frustration for ham selv og sine forældre – og den virker! Jeg mangler dog min rigtig meget lige nu, men hvem kan tage så vigtig en genstand for en drengs søvn? Så jeg har prøvet lidt andet – mere om det senere… This Works Deep Sleep Pillow Spray (se bare navnet – This Works!) er virkelig nem at bruge – jeg sprøjter bare en smule på min dyne eller pude inden jeg skal i seng, og den beroligende duft af blandt andet lavendel, får mig til at falde til ro, og sove godt. Den kan købes på Lookfantastic, hvor de har mange forskellige produkter, endda også til babyer.

Beroligende læbepomade: Hurraw! Night Treatment Balm, er en læbebalsam med beroligende kamille og vanilje. Den har sådan en blød mild duft, der virkelig får mig til at slappe af, samtidig med at den har en lækker konsistens (jeg er så vild med Hurraw! Læbepomaderne!) og god for læberne. Fordelen ved denne her er at den er nem at have med og også en af de prisbillige at starte ud med, selvom jeg ikke synes den har nok effekt, hvis jeg virkelig har søvnproblemer. Kan købes ved Helsebiksen eller på iHerb til næsten halv pris.

Æteriske olier: Imens jeg har manglet min pillow spray (og en god nats søvn), har jeg gået over til rene æteriske olier med lavendel, der netop har en beroligende effekt. Man kan bruge dem direkte på sengetøjet, i aromalamper eller på duftsten. Jeg har indtil videre brugt direkte på sengetøjet, men synes duften er meget skarp og tung i forhold til pillow sprayen, som er mere fortyndet, ellers har jeg en aromalampe, men bryder mig ikke om et tændt stearinlys når jeg skal sove, og har i stedet opdater duftsten, som man kan hælde en dråbe lavendelolie på. Troede faktisk jeg havde bestilt én, men åbenbart ikke.. Her skal jeg lige slå et slag for de ultra smukke duftsten fra Au Maison, som man godt vil have til at stå fremme… Jeg synes mange andre duftsten bliver lige en tand for spirituel for mig ellers. Æteriske olier skal købes af en god kvalitet, så køb dem i den lokale helsekost eller på nettet, f.eks. har jeg flere æterisk olier fra iherb. På God Karma Shop har jeg fundet den billigste duftsten inkl. Fragt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Hvad f*** er chancen?