De 12 bedste nye beauty køb 2016

Hvad f*** er chancen?

pedersen

Nu ved jeg, at der måske er gået lidt meget KAT i den, men da jeg alligevel må antage, at jeg ikke er den eneste der holder af de firbenede kræ, når Danmarks Statistik for efterhånden mange år siden anslog, af der var 367.000 familier i Danmark der har kat – og så der er alligevel en vis sandsynlighed for, at der findes små søde kattepoter der lister rundt hjemme ved dig. I torsdags bruge jeg så det meste af dagen på frem og tilbage fra Dr. Dyr, opkald om godkendelse af flere test og behandlinger m.v. Det gør altså ondt i hjertet, når ens lille firbenet ven, ikke har det godt.

Jeg måtte for en uge siden skrive om, hvordan jeg mistede min nye killing til den frygtede FIB-virus, og da jeg så havde mistet 2 katte indenfor en måned, hvor sandsynligt er det så, at der sker noget igen?! Åbenbart ret stor. Min hankat, Pedersen, blev ret nedtrykt over at miste Oliver, som han på kort tid, fik knyttet et stærkt bånd til. Han sov lidt mere, spiste mindre, og egentligt ikke noget der sådan gjorde os mere urolige, end efter tabet af Bella og Findus. Men onsdag sidst på eftermiddagen synes jeg at han var ENDNU mere sløv, og min kæreste og jeg snakkede om at vi lige kontaktede dyrlægen torsdag morgen. Torsdag var han lige så sløv, men kunne hverken få vådt eller tørt i ham. Og så var det bare afsted til Dr. Dyr!

Og indtil videre lyder det til at han lider af Autoimmun hæmolytisk anæmi (med forbehold for at jeg har misforstået med en lignede sygdom), hvilket betyder at hans krop angriber sine egne røde blodlegemer, og som er en ret sjælden sygdom – igen… Hvad er chancen?! Dyrlægen måtte også konstatere at jeg havde en rimelig uheldig periode – mhmm, mon ikke! Vi fik dog lov til at hende Pedersen igår, da de menste han havde bedst af at få ro derhjemme – og blev så indlagt igen i dag, for at se om behandlingen ser ud til at virke… For stakkels Pedersen er stadig ikke udenfor farezonen endnu.

Igår kostede det ‘bare’ 4.600 kr, og det er jo åndsvagt meget for en studerende, og med udsigter til at regnen nok ikke ligefrem bliver meget billigere i dag (og stadig uden garanti for at han overlever/bliver rask), er jeg SÅ taknemlig for at jeg tegnede en dyreforsikring ved Agria, så regningen ikke er helt så uoverskuelig. I går fik jeg også endelig tegnet en forsikring på min nye killing, Donna, som jeg har vist på instagram, og tæller bare ned til d. 1. februar hvor hun er over hendes karenstid.

Er dit kæledyr forsikret, eller hvordan takler du dyrelægeregninger?

I øvrigt er jeg blevet anbefalet, Colostrum til nervøse katte – er det noget andre kender til? 

2 kommentarer

 • Anne

  Det er jeg virkeligt ked af at høre 🙁 Håber på det bedste for Pedersen 🙂

  Jeg har selv hund, som også er forsikret igennem Agria. Det har vi også været glade for, senest da han fik en skade på en klo en søndag eftermiddag udenbys..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Hvor er det bare en forfærdelig situation at være i. Er ked af det på jeres vegne. Katte er så dejlige.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De 12 bedste nye beauty køb 2016