Endnu en stjerne på himlen

Goodiebox Januar ’17

dsc_0001dsc_0005

Årets første beautybox, kom i sidste uge, og først i dag jeg virkelig får kigget på indholdet, da jeg både har travlt med at forberede speciale (det starter officielt først i næste måned, men det specialeforberedende kursus trækker allerede tænder ud), samt alt det på hjemmefronten. Men I dag, har jeg ladet mig forkæle mig med nogle af de 7 produkter fra Goodieboxen – hvor 5 af dem er full size!dsc_0009

Indholdet i denne måneds Goodiebox

GOSH | Overnight Primer Oil Essence *full size* – der er 3 for 2 på Gosh i Matas!
NATURA SIBERICA | Oblepika Hand Cream *full size*
LOOK LIPS | Lipgloss *full size*
ÊTRE BELLE | Sheet Mask
BALANCE ME |Tinted Wonder Eye Creme *full size*
NIVEA | Creme Care Facial Cleaning Vipes
INVISIBOBBLE | The traceless Hair Ring *full size* – tilbud!

Skal jeg starte med det negative? Månedens skuffelse går til Look Lips… Hvis jeg prøver at skrive webadressen der står på produktet, er domænet ledigt, og WAC AB som det er distribueret af, finder jeg kun sparsomt info om, og kan ikke finde mere om “Look Lips” på Google. Jeg bryder mig ikke om at putte noget på min hud, hvis jeg ikke kan finde noget som helst info om det. Dernæst er månedens overraskelse håndcremen fra Natura Siberica, som jeg kortvarigt stiftede bekændskab med i onsdags, da jeg skulle med en metro fra Kongens Nytorv efter et presseevent. Butikken, Natura Siberica, er i sig selv et besøg værd, for den er virkelig enkel og æstetisk. Jeg lovede mig selv, at jeg næste gang, hvor jeg havde bedre tid, købe et par af produkterne, og skæbnen vil at der var et produkt med i Goodieboxen, som jeg faktisk modtog allerede om tirsdagen!

Gosh Overnight Primer Oil, er jeg allerede i gang med at teste, og synes den er virkelig lækker – jeg er glad for at sådan et produkt er med i Goodiebox, så jeg ved at mange kommer til at prøve! Den er let og dufter meget mild og giver virkelig en blød hud. De andre resterende produkter er ikke dårlige, men det er ikke nogle der ved første øjekast får mig helt op og køre. Balance Me produkter har jeg prøvet før, selvom jeg ikke husker det for godt – og der i tror jeg også, at det ikke sagde mig så meget. Det samme med elastikkerne fra Invisibooble.. Deres holdbarhed skuffer mig, selvom jeg har kogt dem flere gange (det får dem til at skrumpe på plads igen), men synes hurtigt de bliver løse igen. Jeg lå i dag 20 min og holdt pause til en Bridget Jones lydbogen med sheet masken fra Être Belle.. Den gav mig den tiltrængte pause og min hud havde da fået et energi og fugtboost bagefter, men jeg ved ikke om jeg vil betale 245 kr for 5 stk… Så vil jeg hellere havde mange andre ansigtsmasker, eller en lækker serum for samme penge! Sidst men ikke mindst er der en nyhed fra Nivea i form af renseservietter, men dem prøver jeg først i aften, inden sengetid. 😉

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliatelinks*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Endnu en stjerne på himlen