Mine hemmeligheder til en god nats søvn

Endnu en stjerne på himlen

2017-01-19-19-52-36

I går måtte vi sige farvel til Pedersen, efter han pludselig blev syg onsdag/torsdag i sidste uge. Vi havde ellers fået positive svar onsdag eftermiddag, at det stadig var kritisk, men han havde fået forbedret sine chancer for at overleve, og det meste afhang af, om han fik det bedre, og snart ville begynde at spise selv. Torsdag morgen var jeg forbi dyrlægen, aftale tid til fredagens tjek, hente nyt medicin og mad (da vi har måtte tvangsfodre ham en gang i timen de sidste par dage), og lidt over middag, da jeg ville give ham medicin, kastede han en mørk væske op, som med stor sandsynlighed var blod. Hurtigt fik han det værre, og selvom dyrlægen sagde der stadig måske var en lille chance, endte vi med at sige stop. Jeg tror helt sikkert det var den rigtige beslutning.

Siden torsdag i sidste uge, har Pedersen været syg, han har været ved dyrlægen hver dag, med undtagelse af lørdag og onsdag… Af de resterende dage, var den eneste dag hvor han ikke har været indlagt til undersøgelser og drop, søndag. Så det har været en hård omgang med mange søvnløse nætter og frustration og tårer undervejs.

Det endte også med, at siden sidste indlæg, at han fik andre symptomer, og Pedersen reagerede meget dårligt på medicinen, hvor han fik mange bivirkninger. Jeg er dog så taknemlig for alt personale på Aalborg Dyrehospital, da jeg er 100 % sikker på at de har gjort deres aller bedste for Pedersen. De spurgte mig om jeg ville have ham obduceret, og jeg sagde at det gav mig ikke min kat tilbage, men så skulle det være for deres (dyrelægernes) egen skyld, da jeg havde hørt der var kommet en kat ind med samme symptomer. Så det lyder til at de nok vil obducere ham, selvom det ikke er sikkert de finder nogle svar. Men hvis der bare er en lille chance for at det reder en anden kat!

Og thank god igen, for at jeg havde en dyreforsikring. Jeg har betalt en lille udgift til den store behandling, som indtil videre lyder til at have rundet de plus 20.000 kr, en pris jeg aldrig selv ville have haft penge til.. Pedersen fik på den måde en chance!

Da både min elskede Bella og Oliver var katte jeg blandt andet fik for Pedersens skyld, prøver jeg at holde mig selv oppe med at han nu er sammen med hans første brormand Findus, nabokammeraten Penta, Bella og Oliver, som helt sikkert tager godt imod ham.

At have mistet 3(!) katte på 1,5 måned er hård kost, og jeg kan mærke at jeg er ved at blive ret paranoid i forhold til den nye killing, Donna, som jeg hentede tirsdag, lige inden Pedersen blev syg. I går aftes hostede hun lige og jeg begyndte bare at tude ustyrligt, da jeg bare følte mig magtesløs og ”ikke igen!”. I går havde jeg helt fortrudt at have fået hende, da jeg simpelthen kan mærke jeg ikke kan overskue at skulle igennem den her slags én gang til. Men for en sikkerhedsskyld, opgradere jeg nok hendes forsikring, så den dækker endnu mere, for tænk nu hvis!

Pedersen 01/06 2013 – 19/01 2017

6 kommentarer

 • Anne

  Det er jeg virkeligt ked af at høre 🙁
  Hvil i fred, Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hvad svare man egentligt? Tak, er nok mit bedste bud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk at du overhovedet kan hænge sammen! Synes godt nok du har været uheldig, og jeg ved bare hvor knyttet du var til dine små missere.. Er sikker på de ikke kunne ha’ ønsket sig en bedre katte-mor end dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er også hårdt, meget! Kunne dog godt se, at Pedersen var ved at blive træt af det, og det var synd at pine ham mere med forskellige piller og tvangsfodring, hvis der kun var en lille chance. Så det er nemmere at acceptere, men derfor gør det jo ikke mindre ondt. :'(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte K.

  Kære ven, det gør megaondt nu, det gør mindre ondt med tiden. Ved godt det er en kliché, men det er sandt, ved det selv :'( knus og kram. Hvilken forsikring har du som dækker fra dag ét? Vores ville kun dække efter vi havde haft katten i tre måneder, så det blev en dyr fornøjelse at prøve at redde ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg plejer at sige at man ikke kommer over sorgen, eller livet går videre. I stedet lærer man at leve med sorgen og livet går en anden vej. For kan allerede mærke, at den første kat jeg mistede i den her periode, gjorde ekstremt ondt! var simpelthen i chok, men allerede nu græder jeg ikke, når jeg tænker på hende, selvom savnet laver en knude i maven. Så du har helt ret!

   Men jeg har Agria, de dækker pludselige skader fra midnat, og har en karenstid (ved sygdom) efter 20. dage. Donnas forsikring træder i fuld kræft d. 1. februar, og tæller virkelig ned. Er jo blevet mega paranoid! De tilbyder også direkte skadesrefusion ved flere dyrlæger, som også var en stor hjælp.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine hemmeligheder til en god nats søvn