Goodiebox December '16

Yves Rocher julekalender dag 1 til 12

julekalender-3

Efter hvad jeg skrev i går – der findes faktisk mirakler, min far er blevet indstillet til førtidspension, selvom han socialrådgiver i første omgang mente det ikke ville ske, da de ikke kunne vide om det var hans kroniske smerter var stationære, trods han der kun har været forværring det sidste års tid. Guud, hvor er jeg lettet over at flere års kamp endelig forhåbentligt snart er ovre! Så nu glæder jeg mig bare til i aften, hvor jeg skal se juleklassikeren, Alene Hjemme, og kan allerede mærke hvordan et pres har lettet fra mine skuldre.

Jeg havde i år (kun) købt Yves Rocher og NYX julekalenderne, og her ser du indholdet af Yves Rocher kalenderen for dag 1 til 12. Jeg er ret tilfreds, selvom  jeg godt gad den var mere nuanceret med deres plejeserier. Det har dog heldigvis allerede set bedre og mere varieret ud de sidste par dage, men det kan du se senere.  Flere af produkterne er allerede i brug, og jeg er glad og tilfreds og min hud elsker mig!

Alfabetisk rækkefølge

 • Accord Chic Secret D’Essences EDP (15 ml)
 • Accord Chic Secret D’Essences Parfumed Showergel (200 ml)
 • Cranberry & Almond Liquid Hand Soap (190 ml)
 • Cranberry & Almond Hand Cream (75 ml)
 • Shea Butter Repair Lotion Extra Dry Skin (150 ml)
 • Hydra Végétal Moisturizing Cleansing Wipes (20 stk)
 • Hydra Végétal Moisture Boost Serum (30 ml)
 • Hydra Végétal Moisture Refreshing Radiance Scrub (75 ml)
 • Nail Polish Remover (100 ml)
 • Nail Polish 97. Cranberry Scintillant (5 ml)
 • Nail Polish Flawless Finish Bace Coat (5 ml)
 • Nail Polish 95. Argent Scintillant (5 ml)

3 kommentarer

 • Miss.T

  Tillykke med det, Malene! Til du og din far. Skrækkeligt at det skal være så hård en kamp, men godt at det forhåbentlig bliver lidt lettere nu – i hvert fald på lige den konto. God jul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mulle

  har den selv og det er min beauty kalender og jeg ikke blevet skuffet tvært imod har lige siddet og regnet sammen ind til videre skønne sager for 1765 kr. (1-19 dec.) så jeg hat en ide om at den er mere værd end det der blev oplyst på hjemmesiden. og kun to mini produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox December '16