Jeg skal aldrig i livet have en rød kat…

Tomme produkter #23

tomme-produkter-23

GLÆDELIG JUL!

Dagen før juleaften! Jeg har taget juletrøje på, obligatoriske julestrømper (har kun haft julestrømper på i december), forberedt julenegle, og været ved at sortere ud i flere af mine ting efter konmari-metoden – mere om det, på den anden side af nytår. I dag gik det ud over mine neglelakker og andet negletilbehør. Jeg tror dog at jeg skal igennem den igen, da jeg ved at alt beauty er nok en af de sværeste kategorier indenfor komono, for mig. Men alligevel skulle jeg også bare gøre noget NU, hvor jeg havde overskudet, til at lægge neglelak alligevel. Jeg bliver dog alligevel høj over, at kunne skille mig af med næsten 100 neglelakker ud og det mester glitter og tilbehør. Godt gået Malene!

Samme følelse er dét, når jeg får tømt et beautyprodukt, når jeg når bunden. Når jeg ikke sådan ‘gemmer’ på produktet, når der kun er 1/3 tilbage. Det er en vanvittig tankegang, og selvom jeg synes jeg er blevet bedre, hober beautyprodukter sig stadig op i min lille lejlighed… Men her er der 4 produkter, som er blevet helt tomme.

YOUNGBLOOD Natural Mineral Loose Foundation Ivory | Sammen med Gosh Foundation Drops, er dette min all time favorit foundation, som jeg har brugt nogle år efterhånden. Den er så fantastisk! Den er så nem at lægge, at du ikke engang behøves et spejl, og du kan lave både en let dækning til fuld – jeg bruger den også som concealer på de bumser der nærmest blinker.
Mærke: Youngblood
Pris
: Vejl. Udsalgspris 425 kr
Størrelse: 10 g
Forhandles: Cocopanda.dk (til kun 209 kr pt.), Matas og Magasin.
Vil købe igen:  Ja

ZENZ Treatment Pure No. 03 | En hårkur der var med i juni måneds Goodiebox. Medmindre du er allergisk eller på anden måde foretrækker svanemærkede produkter, kan jeg ikke anbefale den. Synes ikke den gjorde noget godt for mit hår, og specielt ikke til prisen. Synes ikke mit hår føltes blødere eller synes sundere, og gav heller ikke en særlig god velværesfølelse. Jeg troede ikke på, hvad den kostede i første omgang. Troedeat der var sat et nul bagpå prisen ved en fejl. Nej tak herfra.
Mærke: Zenz
Pris
: set til mellem 260-320 kr
Størrelse: 250 ml
Forhandles: bl.a. Spashop og Nicehair
Vil købe igen: Nej

L’ORÉAL Super Liner Perfect Slim | Bedste flydende eyeliner man kan købe i Matas – punktum. Ikke den bedste eyeliner jeg har prøvet (specielt ikke efter at have stiftet bekendskab med flere koreanske), men det er helt sikkert en anbefaling værdig. Den er tynd og nem at bruge – også for en nybegynder, og så holder den rigtig godt.
Mærke: L’Oréal
Pris
: 89,95 kr
Forhandles: Matas (på tilbud til 71,96 kr)
Vil købe igen: Ja

e.l.f. High Definition Powder Sheer| en gennemsigtig High Definition Powder giver nærmest bare prikken over i’et, i et lækkert look. Hvor den skjuler ujævnhederne i huden. Efter at have brugt både den ikoniske fra Makeupforever, Youngblood og e.l.f. vil jeg sige at så stor forskel synes jeg ikke der er mellem mærkerne, men det er til gengæld prisen!
Mærke: e.l.f.
Pris
: 68 kr
Størrelse: 8 g
Forhandles: e.l.f., iherb ($6.00), evt. Bilka og Føtex.
Vil købe igen: Ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg skal aldrig i livet have en rød kat…