December, eksamen og kalenderlys!

Status og Yves Rocher jule kollektion

yves-rocher

Med koden XMAS30 får ud 30 % på hele købet indtil d. 15/12-16

Den sidste uge har været hård, rigtig hård. Sådan at jeg ikke har spist, sovet og egentligt bare lagt og grædt og grædt. For der skete en ulykke for mit lille hjem i mandags. Der er heldigvis kommet et lille lys nu, som måske måske i fremtiden måske kan blive rigtig vigtig for mig. Jeg glæder mig til at se hvad det bliver til, men lige nu prøver jeg at tage én dag ad gangen og finde bare en smule julehumør. Derfor også den stilhed på bloggen, og nu er jeg stresset over at flere indlæg allerede er blevet relevante. Men lige nu er der vigtigere ting i mit liv, end bloggen, ting jeg skal have fundet ud af, og accepteret.

Yves Rochers julekollektion er nu stadig værd at tage et kig på, da det både er gode julegave ideer. og så er de fleste items brugbare hele året! – husk i øvrigt at kigge på

yves-rocher-jul-oejenskyggeoejenskygge-swatches

YVES ROCHER øjenskyggepalette 

159 kr her – eller Festif her.

Øjenskygge palette med 5 farver, denne jeg har indeholder 4 shimmer og en mørk brun mat. Pigmenten er god, men ikke fantastisk, og derfor synes jeg at 159 kr, kan være lidt meget – omvendt, ville jeg gerne anbefale den når den er på tilbud, da farverne er virkelig smukke på huden (hvilket billedet ikke retfærdiggør). Shimmer farverne er i kobber, bronze, guld og sølv,kan også fungere fint som highlighter. Jeg har ikke prøvet den på øjnene endnu (pga. den hornhindebetændelse jeg havde scoret mig), men farverne er bare så bløde og lækre, at jeg skal prøve dem i dag! Opdatering: har både brugt dem i går (lørdag) og i dag, og de er virkelig lækre at arbejde med!

dsc_0087

YVES ROCHER neglelak gavesæt

109 kr her.

Neglelakker i farverne 101. Magnolia Nacré (nude med guld perlemor), 96. Or Scintillant (guld shimmer) og 43 Cerise Noire (mørk kirsebær), de to første har halv dækevne, og sidste har fuld dækevne. Generelt for Yves Rocher neglelakker er, at de har en god bred pensel og holder godt, de her er ingen undtagelse. Lakkerne her kan købes hver for sig på hjemmesiden til 49 kr.

dsc_0088

YVES ROCHER Radiant Youth Corrector Pen (02 beige)

Tilbud til 99 kr her.

Concealer der er perfekt til under øjnene. Den findes i to nuancer, rosé og beige, som er forholdsvis med lyserød undertone og gul undertone. Dækevnen er naturlig, men passer ikke til de helt lyseste hudtoner – jeg tror jeg skal hen i foråret, før denne matcher min hudtone (jeg bruger Youngblood Ivory og Gosh Foundation Drops 02 normalt).

yves-rocher-laebepalette yves-rocher-laebepalette-swatches

YVES ROCHER Grand Rouge Lipstick palette

159 kr her.

Min ynglings item – og har faktisk 2, da jeg både havde købt en selv, da jeg bestilte en da jeg købe julekalenderen, og en anden fik jeg i gave. Men det gør ikke så meget, for den er virkelig god, og indeholder kun brugbare farver. Den går fra rød til pink til malva, og er alle lækre cremede og plejende. Har brugt den rigtig meget inden jeg fik min ufrivillige makeupfrie periode. Paletten har også gjort mig mere åben overfor at smelte min læbestifter over i små pans, for at spare plads. For det er ret praktisk, hvis jeg så kan finde en palette hvor jeg kan have én pan i (til når man er på farten).

yves-rocher-smukhed

YVES ROCHER Universal Complexion Palette

159 kr her.

En fin kompakt pudder med 5 nuancer og smukt logo med guld shimmer. Det er en af de her skønheder, der er svære at tage i brug, og guldshimmeren forsvinder også ret hurtigt. De 5 nuancer er matte, så når man kommer helt igennem guldtrykket, vil man få en mat pudder, der giver en naturligt effekt med de 5 nuancer mixet sammen. Shimmeren gør den virkelig køn på kindbenene , hvor jeg ikke synes det gør så meget med de større shimmer i vintermånederne, hvor det er som om at glimmer bare fungere bedst!

**Indlægget indeholder et eller flere affiliate links**

2 kommentarer

 • Miss.T

  Fuck bloggen! Ja, det er let for mig at sige, men jeg siger det alligevel. Bare tænk på dig selv og kom ovenpå igen, uanset hvad det er du gennemgår lige nu. Læserne er her også, når du er færdig med at gennemgå en svær tid. Hvis ikke, så var de nok smuttet alligevel og ikke det værd. Blog og læsere osv er der altid, måske mister du nogen læsere, men så kommer der garanteret også nye til. Dit liv/helbred/fysik/psyke er det vigtigste. En stor varm krammer herfra. (Har i øvrigt selv haft noget af et lorteår, så ved hvad jeg taler om).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Tusind tak Miss. T. Det hjalp virkelig meget at læse din kommentar, så jeg ikke havde så dårlig samvittighed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

December, eksamen og kalenderlys!