Fantastisk start på dagen – ”Sig du skal have en akuttid ved din øjenlæge nu!”

Lige til håndtasken – Pudderdåsernes Alt I En Salve

pudderdaasernes-alt-i-en-salve

Det er blevet koldt og blæsende, og det kan tydeligt ses på mine læber! Derfor har jeg ikke mindre end 3(!) savler fra bloggerkollegaerne på Pudderdåserne.dk, Med Pudderdåsern Musthave har de formået at lave mit efterårs musthave – deres Alt I En Salve, som er en sikker investering i smukke læber.

Salven er meget enkel, da den består af bare 10 ingredienser, så der er ikke plads til parfume og andre unødvendigheder. Som aktive ingredienser er der salicylsyre, som eksfolere læberne, så tørre flager forsvinder hurtigt og B5 vitamin, som reparere huden på læberne. Resten er af ingredienserne plejer, konsevere og skaber den rette konsistens, så den ikke ikke er så fedtet, som en salve ofte har ry for. Det gør at den er perfekt i tasken, til at have med på farten!

Jeg går ofte med læbestift, og der kommer mine tørre læber ofte i vejen, og derfor er det fantastisk at kunne få et produkt, hvor du kan se resultater hurtigt! Jeg har også brugt dem til neglebåndene (så behøver jeg kun ét produkt i tasken) og på mine albuer, efter jeg oplevede dem tørre for første gang (et tegn på at jeg er ved at blive gammel?) og det virker bare.

PRAKTISK INFO |

Mærke: Pudderdåserne Musthave
Pris: 95 kr
Størrelse: 30 ml
Forhandles: Magasin, Salling, Matas og Goshcopenhagen.dk

Ingredienser: Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Stearate, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Aqua, Salicylic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Fantastisk start på dagen – ”Sig du skal have en akuttid ved din øjenlæge nu!”