Billig og personlig gave til en du holder af + rabatkode

Hyggedag ved FindersKeepers Aalborg

finderskeepers-aalborg-2016

Won Wood ** UNIKA

Hvis du ikke ved hvad du skal bruge din søndag i Aalborg på, besøger danmarks største designmesse, FindersKeepers, i denne weekend Aalborg. I dag besøgte min gode barndomsveninde (igennem 21 år – shit jeg er ved at blive gammel!) og jeg, stedet i de rå lokaler i den gamle spritfabrik, og vi blev ikke skuffet! Der var mange stande med innovative og upcomming designere, og det var fantastisk at få en god snak med folkene bag spændende produkter.

Jeg har fået en masse produtker til ønskelisten, blandt andet flere ting som der er på billederne, men endte kun med at købe en lille læderkortholder, da jeg allerede på mandag skal på shoppetur til Flensborg og ugen efter København, så må vente til bedre økonomiske tidspunktet. Men gud, jeg får helt ondt i maven når jeg ser den rette platkat, en smuk kunstnerisk plante, eller noget til mit miljø-hjerte – der var vaskenødder! Min veninde og jeg laver fælles bestilling dertil snarest. 😉

I morgen snakker vi om at tage forbi igen, fordi det bare var så hyggeligt, og tingene kan da også tåle at blive kigget på en gang til – eller måske endda komme med hjem ‘før tid’.

Kunne du tænke dig se at besøge, har de åben i morgen (søndag) mellem kl. 11 – 17 og koster 40 kr i forsalg og 50 kr i døren.

finderskeepers-aalborg-2016-november

Bleschu ** Joanna Jensen **Scandinavia Form ** Malene Lynggaard

2 kommentarer

 • Det er første gang vi er med til FindersKeepers med Unikaposters og første gang i Ålborg. Men hold da op en fantastisk modtagelse. Det var nogle super dage med søde og interesserede mennesker og så var man jo så heldig at være repræsenteret iblandt nogle virkelig dygtige designere. Også tusind tak for dit besøg og dit indlæg om FindersKeepers Skabsdiva. Det betyder alverden for os nye designere.
  Bedste hilsner Charlotte – unikaposters

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det var så lidt Charlotte. Jeg er helt vild med jeres koncept, jeg er ked af jeg ikke lige nåede forbi FindersKeepers, søndag for at sige hej igen. 🙂
   Mvh Malene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Billig og personlig gave til en du holder af + rabatkode