Hvorfor jeg altid har engangshandsker i mit natbordsskuffe - et tip til lækre fødder

Goodiebox November ’16

goodiebox-november-2016

I sidste uge kom Goodiebox endelig også til mig. Desværre har mit mentale overskud været gemt langt væk, med både eksamen og min fars ressourceforløb og ansøgning om førtidspension efter en bilulykke, hvor jeg er besidder (Jeg ønsker end ikke for min værste fjende at ende i kommunens klør!). Men nu er der et lille pusterum, inden min sidste skriftlige eksamen (overhovedet!) og næste kamp med kommunen, hvor jeg virkelig prøver at få styr på min lejlighed og mig selv.

Jeg synes selv denne måneds Goodiebox er ret god og en glædelig overraskelse, med hele 5 full size produkter – jeg er virkelig tilfreds!

goodiebox-november-2016-indhold

Indholdet i denne måneds Goodiebox:

APPEAL 4 | Glass Nail File *full size*
EMITE | Lip & Cheek Tint *full size*
NUORI | Lip Treat *full size*
MARIA NILA | Dry Shampoo *full size*
NIVEA | Silk Mousse Cream Care Showergel
KENNY ANKER BROWS | Tweeze The Brow *full size*

Jeg er virkelig glad for de brugbare redskaber der er med, som jo holder i mange år! Specielt neglefilen fra Appeal 4, da jeg overvejede at købe en ekstra til arbejdet, så det behøves jeg jo ikke nu. J

(Det her kan godt springes over) Pincetten fra Kenny Anker Brows virker også god, men har lidt et problem med at der står ’Kenny’ på den, på den ene side, med en håndskrift der kunne minde om min egen. Jeg er lidt skør, men min ekskæreste hed Kenny, og no hard feeling til ham, håber virkelig han har det godt, men det skær alligevel i øjnene og giver lidt flashback til når jeg selv har skrevet Kenny… Hahah! At der står Kenny Anker Brows – no problem! Bare ’Kenny’ – big problems!

Jeg er positivt overrasket over Lip & Cheek Tint fra Emite, da jeg har oplevet en del tint på det sidste, som er lige til skraldespanden, men denne fra Emite har en smuk farve og en god holdbarhed. Det andet læbeprodukt fra Nuori, er lide kedeligt, ikke noget specielt og synes ikke om duften. Skal dog lige give den en chance, men det er mit første indtryk. Tilgengæld er jeg blevet forelsket i tørshampooen fra Maria Nila! Hvor er den bare lækker, i både duft og indpakning, og den gør virkelig håret lækkert, og masser volumen samtidig. Sidst men ikke mindst en budgetklassiker med et nyt produkt; Nivea Silk Mousse Cream Care Showergel. Jeg var glad for deres Niveas In-Shower Body Milk, så glæder mig også at til at prøve denne.

Mine Goodiebox November ’16 første indtryk favoritter

  1. Maria Nila Dry Shampoo
  2. Appeal 4 Glass Nail File
  3. Emite Lip & Cheek Tint

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 159kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliatelinks*

1 kommentar

  • Stine

    Det gør mig ondt med din far. Jeg har været i kommunens klør. Det kan blive en laaaaang opslidende affære. Lige hvad man har brug for, når man er alvorligt syg 🙁 Pøj pøj med eksamen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvorfor jeg altid har engangshandsker i mit natbordsskuffe - et tip til lækre fødder