Hyggedag ved FindersKeepers Aalborg

eBay haul – mine eBay bestillinger i september

ebay-koeb-og-kommet-hjem-september

Sandhed er, at eBay bestillinger kan være længe undervejs, og derfor viser jeg først nu et udsnit af mine bestillinger fra Ebay i september (minus pakkekalendergaver). Hvis du er fast læser af mine eBay indlæg, kan du måske genkendte nolge af produkterne, som jeg har nævnt tidligere. Men nu vil jeg fortælle om produkterne og hvad jeg synes…

BBIA Pigment (#10 Poison Red Diamond)

36,04 kr her (hvor jeg købte) og her (har farven på lager)

Virkelig smuk pigment, som ikke bliver retfærdiggjort på billedet – ved ikke lige hvorfor min kamera brækkede sig lidt der 😉 Den er meget pigmenteret, men ikke den nemmeste at arbejde med, her er kodeordet en god base!

9-i-1 skruetrækker

11,03 kr her

Et skruetrækkersæt (jeg ved ikke engang om det hedder dét?!), hvor der er 9 forskellige hoveder. Til 11 kr synes jeg det var lille og handy, da en anden foreslog den i en pakkekalender – men jeg har også ting der engang imellem skal skrues og strammes, som hvorfor ikke bage til mig selv? Den er selvfølgelig ikke god kvalitet, så lad være med at giv den som gave til din kvalitetsbevidste far, men den er praktisk i det mindre hjem.

THE FACE SHOP Clean Spot Corrector 

41,90 kr her

Spot treatment der indeholder tea tree olie, som kan virke udtørrende, derfor en jeg bruger meget forsigtigt og kun sjældent.

MACQUEEN NEW YORK Waterproof Eyeliner

47,09 kr her

I september favoritter nævnte jeg om MacQueen eyelineren, som en afløser til min favoriteyeliner, men har ændret mening, det er samme princip, og den er god, MEN ikke nær så god som den jeg omtalter i førnævnte favoritter, og har også bestilt en ny, selvom denne her skal bruges op (og er stadig god!).

ETUDE HOUSE My Lash Serum

32,07 kr her

I DK virker dette produkt som en must try, sammen med snail cream, når man skal prøve koreansk kosmetik. Det er en vippeserum der skal give længere og fyldigere vipper efter ca. 3-4 uger. Jeg har ikke prøvet den så lang tid endnu, og har svært ved at se nogle resultater på de nøgne vipper (men okay, jeg er jo også stadig igang med mit brille projekt), men mine vipper er blevet så meget pænere med mascara på det sidste, og mistænker My Lash Serum har spillet en rolle.

SKINFOOD Buckwheat Loose Powder (#10 transparent)

57,13 kr her

Kom desværre til at købe den i transparent, men havde tænkt mig at have købt skin beige, så den har ikke fået den samme funktion. Men det mattere huden fint og er meget fin i konsistensen. Den lugter dog sådan lidt af bedstemor, når den ligger i dåsen og når den først kommer på – men forsvinder hurtigt. Jeg tror den indeholder mange essentielle olier desværre (pga. lugten), men ellers er den anbefalelsesværdig.

LANEIGE Lip Sleeping Mask

96,67 kr her

Mit førstehåndsindtryk var rigtig skuffende, denne nat læbemaske havde været ret hybet, om at tørre flager på læberne smeltede væk i løbet af natten. Jeg regnede ikke med SÅ fantastiske resultater som jeg havde hørt, men fik på ingen måde en wow følelse, og synes den havde svært ved at konkurrere med så mange andre almindelige læbesalver. MEN jeg tror også jeg har brugt et for tyndt lag, så giver en en chance igen… Thumbs up, for en god stor størrelse (20 g!), og den lille gummipensel til at påføre med. Der vil komme en forsættelse….

Små dråbe øreringe – 925 sterling sølv

60 kr her

Farven er desværre udsolgt, men der er andre farver tilgængelige – men få par i hver farve. Jeg fik købt nogle i farven champagne, og de er virkelig fine og enkle, og ville være nogle du sagtens ville kunne finde i en butik herhjemme. Sælgeren har jeg stor tiltro til, og laver virkelig mange smukke og sjove smykker.

BORN PRETTY Stamping Plates

13,41 kr her

De bedste stamping plates jeg har prøvet fra eBay. Ikke at jeg er mester i stamping overhovedet – det giver mig stadig en del problemer, men de har har fået det til at lykkes oftest. Denne gang købte 5 forskellige (der er nemlig 10 5 rabat hvis man køber 5 eller flere 😉 ). Jeg har været glad for dem, og Born Pretty er de eneste stamping plader jeg vil købe på eBay.

Peel Off Tape Nail Protector

5 kr her

… Noget værre lort og virkelig spild af penge. Jeg kan se en idé med det, hvis man har allergi for latex og derfor ikke kan bruge de andre produkter på markedet. Da jeg prøvede dem, kunne jeg ikke få dem til at sidde ordenligt, selvom jeg rettede med en rosentræspind, og så kunne det være lige godt – eller værre! Fordi den gav mig nogle grimme kanter og gik også i stykker, da jeg prøvede at hive den af, så der sad små plastik rester i min neglelak bagefter… Kaos!

*indlægget indeholder ét eller flere affiliate links*

3 kommentarer

 • Astrid

  hej
  jeg vil bare høre, om du har afprøvet noget grøn te serum til ansigtet? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Nej, det har jeg ikke, men er det en bestemt du tænker på? Kan fornemme at det er lige et produkt for mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   kiggede bare lidt rundt på ebay og synes det dukkede op mange steder :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hyggedag ved FindersKeepers Aalborg