Oktobers beauty favoritter 2016

Billig og personlig gave til en du holder af + rabatkode

sticky9

Hvis du vil give en billigere personlig jule- eller adventsgave, kan jeg anbefale fotomagneterne fra Sticky9, som jeg efterhånden har handlet med en del gange! Jeg har købt 3-4 ’plader’ med magneter til mig selv og derudover givet dem i gave til både forældre, min mormor og min kæreste.

En magnetplade består af 9 magneter, der nemt kan knækkes fra hinanden, og fås i to størrelser:
Medium: Hver magnet måler 5 x 5 cm
Large: Hver magnet måler 7 x 7 cm

Jeg har altid brugt 5 x 5 cm som nu koster 151 kr (inkl. Fragt) – du kan få 15 % rabat med koden friend11ADA.  Ligesom de indtil d. 6. november kører en kampagne at hvis du køber to, får du den anden til halv pris.

Du kan både bestille via deres mobilapp, eller computer, hvor du kan få adgang til dine billeder på instagram, computeren eller telefonen. Det vigtigste er, at billederne du vælger er kvadratiske – da den ellers komprimere billederne og det er der ingen der ønsker (been there – done that!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Oktobers beauty favoritter 2016