Disse beauty julekalendere kan blive dine lige nu!

Goodiebox Oktober ’16 By Magasin

goodiebox-by-magasin-oktoberDet er ikke nogen overraskelse af denne Goodiebox var lavet i samarbejde med Magasin, min overraskelse bestod i stedet af nye æsker! Her taler jeg ikke om den er aflang i stedet for de kvadratiske æsker, men at bunden er højere end låget, så de er nemme at skille ad – måske er der håb for at jeg gider genbruge æskerne nu! Ja ja – små hjerner, små glæder, ikke? 😉goodiebox-oktober-2016-magasin

Månedens Goodiebox består af:

BALANCE ME | Instant Lift Pore Minimiser *full size*
REVITALASH ADVANCED | Eyelash Conditioner Serum * full size*
GLOV | Glov On-the-Go Quick Treat
MIQURA | Golden Modeling Mask *fullsize*
THE BODY SHOP | Limited Edition Spiced Apple Body Butter

Jeg havde troet af med dette samarbejde de havde lavet igen (se sidste samarbejde med Magasin her), og specielt i anledning af at Sephora har åbnet i Magasin landet over i denne måned, havde jeg måske håbet på nogle Sephora goodies, for at reklamere med de nye afdelinger. Men nej! Det er alligevel en ret interessant boks, selvom flere af tingene også har været i blandt andre udenlandske beautybokse – hmm? Alle tingene i boksene kan selvfølgelig fås i Magasin, men har linket til sider, hvor de er en smule billigere. Selvom jeg er kæmpe fan af den slags produkter, synes jeg, at Glov On-the-Go Wuick Treat er kommet lige i røven på Human+Kind Deep Cleansing Cloth fra sidste boks. Det jeg godt kan lide ved denne boks, er der er flere produkter, som jeg tror mange ikke kender til, og derfor spændende at prøve.

Mine Goodiebox Oktober ’16 første øjekast favoritter

  1. Miqura Golden Modeling Mask
  2. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum
  3.  Glov Glov On-the-go Quick Treat

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 159kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Disse beauty julekalendere kan blive dine lige nu!