Organiserings Tips 2: 50+ ting du kan skille dig af med uden at savne

Shopping: The Body Shop Vitamin E Skincare Collection

the body shop vitamin E Skincare Collection the body shop vitamin E

For ikke særlig lang tid, var jeg en lille tur i Flensborg, hvor jeg tænkte jeg kunne tage forbi The Body Shop og købe en ny Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, som er billigere i Tyskland. Da jeg kom ind i butikken, endte jeg blandt andet med at falde for Vitamin E Skincare Collection, som ikke var særlig meget dyrer – husker nu ikke den nøjagtige pris, da jeg lige har smidt bonnen ud (alle beviser fjernes 😉 ).

Sættet indeholder

THE BODY SHOP | Vitamin E Cream Cleanser 60 ml – normalpris 100 kr for 250 ml
THE BODY SHOP | Vitamin E Overnight Serum-In-Oil 28 ml – normalpris 195 kr
THE BODY SHOP | Vitamin E Moisture Cream 50 ml – normalpris 135 kr

Måde Cream Cleanser og Moisture Cream ser ud til at begynde at udgå (eller bare udsolgt på hjemmesiden?!) for nye Vitamin E produkter, men var stadig i stor stil i butikken i Flensborg. Håber de bare er udsolgt, da jeg er stor fan af flere Vitamin E produkter (f.eks. Vitamin E Sink In Moitsure Mask jeg skrev om i sidste måned), blandt andet den lækre Overnight Serum-In-Oil, som var grunden til jeg skulle ind i The Body Shop i første omgang. Tænk hvis jeg falder for den bløde og lette creme, og jeg så ikke kan købe en ny?! TRAGISK 1th world problems!

Må hellere snart komme med en samlet anbefaling af mine yndlings produkter fra Vitamin E serien – for flere produkter er anbefalelsesværdige, også til denne årstid.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Organiserings Tips 2: 50+ ting du kan skille dig af med uden at savne