eBay Tips #101 Koreansk Kosmetik jeg venter på

Presseevent Perfect Eye ved Depend

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og produkter er modtaget i gave}

Depend event september 2016I torsdags stod jeg på togstationen 5.40 for at tage et tog kl 6.00 mod København (og Som typisk DSB var toget 20 minutter forsinket så tidligt om morgen!), da Depend ville præsentere deres nye Perfect Eye øjenserie.  I Horsens steg  Krummes Krummelurer på toget, og i Roskilde var kom Beauty By Friis, På Kongens Nytorv ventede vi så på Ditte Pip og Deluxiieous, før vi samlet gik over til Copenhagen Admiral Hotel hvor Depends event blev afholdt.

Depend event september 2016aaEventet var i anledningen af deres Perfekt Eye serie, hvor de har relanceret tidligere produkter med nye forbedrede formler og lavet en stor portion makeup produkter til brynene. Alt i alt kommer Depend med hele 67 produkter hvor du kan se et lille udsnit her (se hele kollektionen her). Vipperne som er rigtig populære, og som jeg havde hørt lidt om, havde skabt revage, da de blev taget af hylderne i Matas, kommer snart tilbage med en forbedret streng og vippelim, så de skal føles endnu mere naturlige at have på! Jeg får besøg i morgen, hvor jeg skal prøve den nye brynfarve, som er ren magi! Sådan klar + klar = farve, og det er jeg lidt spændt på, overvejer at lave en video, når jeg har prøvet det et par gange, for at vise hvordan det foregår.

Depend perfect Eye Anastasia Beverly HillsMakeup produkterne til brynene, konkurrere med brynprodukterne fra Anastasia Beverly Hills, som de også er meget inspirreret af. Produkterne er lavet sammen med makeup artisten (og ejer af en makeup artist uddannelse i Paris), Frederique Mimran, som fortalte om hvordan der har været fokus på tekstur, shape og farve, imens hun viste produkterne i brug under eventet.

Det er meget ambitiøst at Depend konkurrere med sådan en stor spiller, specielt da priserne er meget lig Anastasia Beverly Hills (hvis man sammenligner med priserne på Beautybay).. Depend kommer med en Eyebrow Pomade som minder om den kendte Dipbrow Pomade, og kommer til at koste 129 kr, teksturen er klart forskellig fra Dipbrow og er blødere. Samtidig er der en beskyttende hætte, som skal beskytte produktet mod at tørre ud (som flere farver af Dipbrow døjer med). Derudover er der Eyebrow Pensil Slim & Thin og Eye Pencil Triangular der minder meget om ABH Brow Wiz og ABH Brow Definer. Jeg vil komme med en anmeldelse om dem, når jeg har prøvet dem mere, men vil slutte af med at sige noget min lærer i design fortalte: ”Kopier alt det I vil, bare sørg for produktet er bedre end originalen!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Tips #101 Koreansk Kosmetik jeg venter på